:):) :D
Wersja do druku
Podoba się najbardziej to poPSute czyli 7,4 i 7,3 ładnie naturalnie.
Będą z Ciebie ludzie :).
a one wcale w psie nie były obrabiane ;p bo nie umiem sie nim obslugiwac ; )
jezeli juz sie bawie to w photosuite ; )
Militarne pomysłowe. Natomiast z ostatnich 7.1 - z bucikami w tle ułożyło się jak...króliczek Playboya:grin: Fota 7.4 też ciekawa ale bez tego dodanego tła będzie jeszcze lepsza,
powracam w blasku ch(w)ały :D
reportażowe, z Festiwalu Tatuażu:
8.1
8.2
8.3
8.4
a tu ze spaceru z olkiem ; ) [ na ocenie tych szczególnie mi zależy ]
9.1
9.2
9.3
Tottoo rewelacyjny klimat. 8,3 powala padłem na podłogę. Poczułem się jak bym tam był .
Swoją drogą niezła dziarka.:)
dzięki ; ) lubię strasznie zbliżenia na maszynkę- myślę, że stało się to moim zboczeniem :D swoją droga koleś naprawde wymiata niezłe dziarki, tą na zdjęciu robił chyba z 5-6 godzin, maxymalna lekkość i stanowcxzośc w jego ruchach było widać :>
a co sądzisz o serii 9tej? :>
5-6 godzin na kontur czy wypełnienie, po przyjrzeniu się to chyba robił od razu, czyli jedna sesja. Rewelacja ciekawe jak wygląda ta dziarka po tym jak opuchlizna zeszła. Bylem parę lat temu na festiwalu Tottoo wrażenie nie zapomniane. Maszynka rewelacyjne narzędzie w odpowiednich rekach to dopiero wariatkowo. Robiłem kiedyś dla Tv program właśnie o Tattoo.
Doznałem opadu szczęki. Powiem tak rewelacyjna pasja, i dawaj foty:).
Co do serii 9 to podoba się 9,3 a 91 jasiek takie nijakie .
napisze ci zaraz PM-a nie ma co OT tu robic :D
Chyba już drugi raz napiszę, że fajnie patrzysz. Podoba mi się reportaż z festiwalu tatoo, świetnie pokazany klimat tego miejsca, atmosfera tam panująca. Dobra robota. Może powinnaś popracować nad kadrami, mogłyby być bardziej dopracowane, ale już jest fajnie:)
Z serii 9tej podoba mi się tylko 9.2. Jest dobre.
pozdrawiam