Najbardziej podobają mi sie zdjęcia w kolorku... Te czarno-białe jakoś do mnie nie przemawiają... Ogólnie... to z każdym następnym zdjęciem chciałam wiecej zobaczyć..
Pozdrawiam
Wersja do druku
Najbardziej podobają mi sie zdjęcia w kolorku... Te czarno-białe jakoś do mnie nie przemawiają... Ogólnie... to z każdym następnym zdjęciem chciałam wiecej zobaczyć..
Pozdrawiam
22.
2zł i można oglądać:cool:
Załącznik 19595
23.
Przed przypływem
Załącznik 19596
24.
Odpływ
Załącznik 19597
Moja rada na HDR'a
-nie ostrz programowo tylko zrób ostre fotki :)
-większą rozpiętość EV scen zrób (ja robię z ok 11)
Nie kupuj Photomatix'a Pro, naucz się na Free poem najwyżej zakup.
Pamiętaj, z nieostrego zdjęcia nie zrobisz dobrego HDR'a!
..
Osobiście tylko mnie się podoba Latarnia.
25.
Załącznik 19606
Właśnie nie ostrzyłem programowo, fotki były dość ostre.Myślę, że mój błąd polegał na tym że hdr został zrobiony z jpg niedużej rozdzielczości i pewnie za bardzo chciałem żeby efekt wyszedł "lekko bajkowy" (u mnie wyszedł za bajkowy)- takie właśnie mi się podobają. Robiłem je z 6 scen, 11 uważam za przesadę jednak spróbuje jak będę miał tylko możliwość zrobienia jakiejś fotki nadającej sie do hdr (a lubię takie industrialne, architekture kościelną itp fajnie się ogląda takie hdrki) i następnie wywołam z Raw:))
Właśnie spych mi się za bardzo nie podoba bo jest nieostry, niedokładny (tzn tylna część,gąsienice), a może to wina małej rozdzielczości i kompresji?? Jak będziesz miał kiedyś czas to wrzuć go jeszcze raz w swoim wątku w większej rozdz. i tak żeby z 500kb było. Podobają mi się chmury- lubię takie burzowo nastrojowe
26.
Załącznik 19761
27.
Załącznik 19762
28.
Załącznik 19763
29.
Załącznik 19764