piotrdwr, Damian287 - Dziękuję za komentarze i uwagi.
Wersja do druku
piotrdwr, Damian287 - Dziękuję za komentarze i uwagi.
Niedawno odwiedziłem po raz pierwszy Rewę nad zatoką Bałtycką i zastałem tam bardzo ciekawy widoczek. Mianowicie po jednej stronie cypla nagromadziła się kra a po drugiej już była płaska woda zatoki.
48.
Załącznik 81250
49.
Załącznik 81251
Pozdrawiam
Fajne, zwłaszcza drugie. Rewa jest ciekawa z tym swoim cyplem. W sezonie jest to mekka kitesurferów, opanowują cały krajobraz.
Jak dla mnie to tez druga fota pasi :)
pierwszy kadr z ludźmi dla mnie ciekawszy, odbiór psują jedynie przepalenia na niebie, za to promienie bardzo ładne, pzdr
Dzięki za odwiedziny i opinie. Rewa jak i półwysep Helski to świetne miejsca na kite'a w Polsce, a że kite to od wakacji obok fotografii również moje zainteresowanie to w wakacje na bank będę starał się zrobić ciekawe kadry tego sportu. Pozdrawiam
Ja też jestem za pierwszym.
Po dłuższej przerwie chciałbym się podzielić z wami kilkoma kadrami ze spędzonego w Berlinie weekendu majowego.
50.
Załącznik 88019
To zdjęcie zostało zrobione w Neue Wache, czyli Pomniku Nieznanego Żołnierza.
51.
Załącznik 88021
W okolicy Bramy Brandemburskiej umiejscowiony jest niesamowity Pomnik Pomordowanych Żydów Europy. Składa się on z 2711 betonowych bloków-steli w różnej wielkości.
52.
Załącznik 88022
53.
Załącznik 88020
Co się okazuje w Niemczech wróble są zdecydowanie gorzej wychowane niż w Polsce, bo jak tylko się wyjmie kanapki to potrafią je wyrywać z rąk :wink: