Dziękuję :) poszukam w/g Twoich wskazówek :)
Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Dziękuję :) poszukam w/g Twoich wskazówek :)
Pozdrawiam :)
Wiosenny las zainspirował mnie do wypadu w plener ;)
25
26
27
Prosze o uwagi :)
Pozdrawiam Wszystkich ogladajacych i piszacych :)
25 mi się podoba, te światła, cienie i kolory. Ale trzy ostatnie zdjęcia wywołały u mnie łzawienie z powodu braku ostrości ;)
Romku........... ;) dziekuje za uwagi :)
Poprawiłam jedna z fotografii , tez widze poprawe ostrości :)
Musze przyznac, ze z lasek fotografowałam w pośpiechu ;) bo "wyprosiła " mnie z pleneru burza ;)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :)
Jakoś nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym zdjęciu. Nie wiem po co te kratery na niebie a i same niebo chyba też dołożone. Gdyby zostawić te kilka centymetrów od dołu ,to pewnie byłby fajny widoczek miasteczka po burzy. Moim zdaniem jest tu za dużo jak na jedno zdjęcie bo i ulica i samochody, tęcza, całkiem fajne chmurki i to ciemne powgniatane niebo które nie wiem skąd się wzięło .
Dreptak :) zdjecie jest naturalne z aparatu , nic nie dorobione :)
Ukazuje obraz po burzy , wiszaca chmura i tecza :) a te kratery, sa to krople deszczu na obiektywie aparatu :)
.............a lica "niestety" jezdza samochody ;)
Dziekuje za uwagi , pozdrawiam :)
No to teraz wiem hi hi . Jednak chyba się zgodzisz że te kropelki troche jak by przeszkadzają i wprowadzaja w błąd. Przynajmniej mnie wprowadziły. Co do samochodów to akurat niech sobie będa ale jak się to wszystko razem do siebie doda to jakoś mi nie pasuje. :)
Przyłozyłem kartke do monitora i odciąłem część nieba z kropelkami. Zostało mi troche tęczy i od razu Twoje zdjecie bardziej mi się spodobało :). No ale to już jest sprawa subiektywna :)
Pozdrawiam cieplutko :)
Spróbowałam zrobic poprawke w/g Twojego oka ;)
........... i troche "posprzątałam" ;) :)
Pozdrawimm Cie również serdecznie :)
Czerwcowy , miejski zachód słońca , ogniste chmury........."idzie na mróz" ;)
28
29
30