Mi sie podoba, rozmiar optymalny i ma gripa w przeciwieństwie do E-420.
Nie rozumiem jednak dlaczego stabilizacja jest w obiektywach? To chyba ma wpływ na rozmiar obiektywów i ich cenę.
Wersja do druku
Mi sie podoba, rozmiar optymalny i ma gripa w przeciwieństwie do E-420.
Nie rozumiem jednak dlaczego stabilizacja jest w obiektywach? To chyba ma wpływ na rozmiar obiektywów i ich cenę.
Co do nagrywania filmów to się pewnie nie spodziewali, ze ktoś zrobi lustrzankę z nagrywaniem filmów (Nikon) i tego nie przygotowali. Podali teraz, że filmy będą w 2009 roku w innym modelu ;)
Sprzęt dla mojej kobiety jak znalazł. Na wspólne wypady też idealny. No ale szkooooooda, że AF na 14-54 i 50/2 nie będzie :-( Szczególnie tej 50tki szkoda. Co z tego, że wolna... ale fajna!
Jeżeli byłaby możliwość szybkiego, powiedzmy przy pomocy jednego dedykowanego przycisku, powiekszania obrazu w wizjerze, to manualne ostrzenie starych szkieł powinno byc dużo łatwiejsze, tym bardziej że można by to robić razem z podglądem głebi ostrożci dla pewności.
Żadna rewelacja, zwłaszcza za tę cenę. Sonolta potrafi wypuścić puchę poniżej tysiąca a tu drugie tyle. Jeśli to ma rywalizować z utra-zoomami a nie widzę innego zastosowania to powinno być tanie.
Powiem szczerze, że myślałem, że to będzie mniejsze. Z tą wielkością wolałbym E-420+pankejk lub 14-42.
TO jest pierwszy model, Olek zapewne da coś na bazie e-4xx.