miodzio...serio serio.
Wersja do druku
miodzio...serio serio.
Piękności. Podobają mi się bardzo. Portrecik zza welonu super. Ładna tonacja na ostatnim.
Zdjęcia w moim guście.
mariush-Ty chyba jednak wiesz do czego jest aparat.
SUPER FOTY
Czekaj no, niech ja Twoją panią zobaczę ;)
Świetna jest ta ostatnia seria, naprawdę robi wrażenie.
Eleganckie i niekonwencjonalne kadry, nieskazitelny warsztat.
Chylę czoła.
Troszkę pomarudziłbym nad portretem w woalce, czy panna nie wolalaby mniej zmarszczek wkół ust i przy oku?
Wiemy oczywiście, że to jest rezultat uśmiechu, tylko pytam jak odebrała to sfotografowana panna mloda i czy nie chciała retuszu.
...Superek...szczególnie na "pustyni"...:)
BRAWO!!!
kompletnie mi nie podchodzi portret zza welonu...w stosunku do innych fot Panna Młoda wygląda jak "10 lat później". Pozostałe bardzo dobre, przede wszystkim świetne pomysły na nietuzinkowe kadry. Ostatnie rewelacja, tekie dramatyczne trochę. Możesz podać dane z ostatniego? Jaka to ogniskowa?
Jeśli wszystkie Twoje foty z tego plenerku są takie to masz chleb zapewniony do końca życia, trochę marketingu i będziesz musiał kupić gruuuby portfel - poważnie.
Widziałem sporo zdjęć "zawodowców" o znacznie niższym poziomie.
Ehhhh, zazdroszczę tym co mają blisko takie pustynie lub morze...u nas można się co najwyżej do żwirowni udać ( nie całkiem głupie miejsce ale sie nie umywa )
Mi ten portret podchodzi:)
Jedynie nad czym sie zastanawiam to jak sie wywoła kwadratowe kadry? Sesja ślubna ma to do siebie że wiele zdjęc sie wywołuje na papierze w odróżnieniu do zwyczajnych pstyków.
Wg mnie to jedno z najlepszych zdjęć z tego ślubu (jeśli nie najlepsze). Zmarszczki? To są zmarszczki uśmiechowe, nie znam osoby której by przeszkadzały :-) No i nie potrafię retuszować takich rzeczy, tym bardziej pod woalką. Ale podpytam co modelka myśli o tym zdjęciu i dam wam znać :-)
lessie - na ostatnim najprawdopodobniej ogniskowa w okoliacach 14 mm. No i oryginalnej kolory zgaszone nieco (taki zgniły kompromis między zdjęciem czarno-białym i kolorowym :-))
ksb - wywołuje się normalnie - wywołuję prostokąt, a potem obcinam boki. Zazwyczaj wywołuję 20x30 - wtedy dostaję kwadrat 20x20 cm.
PS. Czasem robię takie składanki jak to - z tym to jest dopiero problem z wywołaniem...