Odp: Poradnik - Jak zamieszczać zdjęcia w postach
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
tekst jakiś tam
(...)
o to chodziło?????
No niezupełnie ;)
Tą metodę, stosuję już dawno. Chodzi mi o taki sposób, że miniaturki w podglądzie, są pojedyncze a nie wszystkie wstawione,
Teraz wchodzisz w podgląd miniaturek i masz wszystkie miniaturki po kole, które są wklejone w pościei. Wchodząc w podgląd pierwszej miniaturki, masz możliwość podglądu reszty miniaturek. Po co więc czytać dalszy tekst posta?
Chodzi mi o taką możliwość, aby wchodząc w podgląd miniaturki, wyświetlało się powiększenie tylko tej jednej, w którą wzeszedłem.
:D
Cytat:
Zamieszczone przez
MeWash
Hi hi :D To z przed ponad roku jest post ;)
Dobrze, że ktoś w ogóle zareagował :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
MeWash
Hi hi :D To z przed ponad roku jest post ;)
No ale śmieszne :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
u mnie tez jest ok. gratuluję:wink:
Dzięki za sprawdzenie, obawiałem się , ze nikomu nie będzie się chciało chociaż skrobnąć OK. Czasem się cieszę,że się mylę ;).
1 załącznik(ów)
Test wklejania i zmniejszania
Załącznik 74591
Nie wiem czy coś się zmieniło od ostatniej zmiany serwerów i systemu kilka miesięcy temu ale za nic nie działają mi komendy ??
Wklejam adres do obrazka i dostaję miniaturkę jak chcę pełny podgląd zdjęcia.............................
2 załącznik(ów)
Witam!
Mam chyba mam popsutą Operę. Za nic w świecie nie chce mi pokazać spinacza: rozmiar zdjęcia jak stoi w Waszych poradach. wysyła tylko miniaturki.
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
Witam!
Mam chyba mam popsutą Operę. Za nic w świecie nie chce mi pokazać spinacza: rozmiar zdjęcia jak stoi w Waszych poradach. wysyła tylko miniaturki.
mi moje Safari z Maca też jak widać powyżej. Tylko że ja wole miniatury w postach. Po kliknięciu można obejrzeć więc nie ma problemu a lepiej się czyta.
Cytat:
Zamieszczone przez
kdarek
mi moje Safari z Maca też jak widać powyżej. Tylko że ja wole miniatury w postach. Po kliknięciu można obejrzeć więc nie ma problemu a lepiej się czyta.
Witam!
Dzięki za odpowiedz,i podpowiedź, myślałem, że to tylko mój problem.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
kdarek
Gdy wstawisz załącznik do posta i pojawi się w formie miniaturki, to kliknij na nim dwa razy i wyświetli Ci się okno z możliwością ustawienia rozmiaru wstawionego zdjęcia.
Załącznik 100181