z asystą? jeszcze nic o niej nie wiem :-P Siąde może nad tym w sobote albo jak bede mieć czas jakoś w tygodniu
Wersja do druku
z asystą? jeszcze nic o niej nie wiem :-P Siąde może nad tym w sobote albo jak bede mieć czas jakoś w tygodniu
No to teraz kwiatek, choć niezbyt lubie :-P ;)
bez obróbki, z ręki
Kwiatek całkiem sympatyczny. Moim zdaniem za dużo niepotrzebnych elementów, które rozpraszają, no i brakuje trochę ostrości. Spróbuj go wykadrować i wyostrzyć. ;)
Dzięki and_z dziś wieczorkiem się z tym pobawie :grin:
Wiem że ot nie ten wątek ale tam coś nie odpisują :-P
Chciałam się zapytac co sądzicie o aparacie Oympus SP-560 UZ
ponieważ chciałabym go zakupić czy może znacie jakieś inne modele w tym przedziale cenowym ? dzięki za odpowiedzi potrzebuję dość szybkiej odpowiedzi ;)
No też myślę że kwaitek całkiem fajny, jeden jedyny dorodny wśród kamieni ;) tylko ja bym ucieła tego kwiatka po lewej stronie na dole bo troszkę chaotyzmu wprowadza ;)
Aha, oki wielkie dzięki za opinie :wink:
Zdjęcia salamandry, jakość nie rewelacyjna, sorki ale było juz ciemno no i sprzęt też zawiódł ;)
10 fajowa, lubię zdjęcia o tej tematyce
Poszukaj w wyszukiwarce. Były wątki dotyczące tego aparatu, no i zobaczysz sobie przy okazji jak wychodzą zdjęcia.
Co do salamandry, to gdyby nie za ostre światło i refleksy, to całkiem, całkiem :)
zdjecia z salamandra niezbyt udane, w dodaktu dales biednemu stworzeniu niezle po oczach ta lampa