-
Widzę, że tylko w Tobie mam kolegę. Właśnie po to stworzono ten dział. To właśnie tutaj pisać można co się podoba, co nie. To też nie mój klimat. Nie sądziłem nawet, że można podpierać się nogą lub wisieć na planszy. Trudno też foto zrobić, gdy pomimo ustaleń z organizatorami, ochrona ze sceny wygania. Kamery tak, aparaty nie. Dziwnie, ale jeden incydent może skończyć współpracę z CT
-
4 załącznik(ów)
-
W pierwszej części relacji z zawodów zwróciłem uwagę na świetnie naświetlone kadry i to jedno w którym zawodnik opiera się nogą o stół. To ciekawy szczegół o którym nie miałem pojęcia. Druga natomiast seria relacji jest bardziej dynamiczna i przyciąga wzrok minami strojonymi przez zawodników które w istocie mają być grożne dla przeciwnika to postronnego widza śmieszą.
-
Czyli będzie co ze mnie ? Zapraszam innych forumowiczów.
-
teraz się więcej dzieje, z drugiej serii 1 i 3 podobają mi się bardzo. Fotki typu "Zrobię z ciebie miazgę" :wink::grin::grin::grin:
Fajnie się ogląda
-
Muszę sie jeszcze nauczyć numerować foto. Więcej zdjęć przez bloga. Zapraszam. (ups. reklama krypto)
-
Podoba mi się relacja. Bardziej część druga. Dobrze naświetlone kadry i widać emocje. Przyjemnie się to ogląda.
PS. nie denerwuj się tak na brak ocen:) czasem ludzie nie mają po prostu zdania:)
-
I właśnie brak zdania jest gorsze niż totalne zdołowanie. Piszcie ludziska piszcie
-
Oj się DZIEJE!!!
Bardzo dobry fotki. Emocje, akcja, dynamika - no i technicznie świetne.
Gratulacje i pozdrówka.
-
Ciekawa seria, emocje aż grają :)