coś mi się wydaje, że nabędę tego placuszka jak tylko się pokaże :)
Wersja do druku
coś mi się wydaje, że nabędę tego placuszka jak tylko się pokaże :)
a widzieliście futeralik w wersji Białej i Brązowej ?
ten biały to by mi nawet pasował do białych kozaczków :mrgreen:
Czarny chyba najbardziej pasuje.
Tu piszą, że naleśnik będzie ostrzył od 13 cm od przedniej soczewki!
Ciekawe, jakie to da powiekszenie?
No i
Filterek faktycznie 43mm, pewnie wewnątrz pierścienia ale osłona opcjonalnie?Cytat:
The lens is supplied with a screw-in aluminium lens cap and accepts 43mm diameter filters. An optional polished aluminium lens hood (LH-43) is available...
To na zdjęciu nie ma gwintu, może właśnie dlatego, że to atrapa/wersja beta... Skoro jesteś na tyle zdolny, że potrafisz przeczytać "43", to nie powinno Cię martwić, że nie ma jak zamocować filtra ;)Cytat:
Zamieszczone przez skow
Szkiełko jest już na liście obiektywow Olympusa:
http://www.four-thirds.org/en/produc...html#olympus25
jeszcze tylko stałka mała będąca 12mm lub ewentualnie 14mm (najlepiej jaśniejsza od f/4) i Sigma może już odpuścić sobie produkcję DP-1...
Ricoh też wtedy nie zarobi na GX100...
Na miejscu wielu odpuściłbym sobie też Canona G9, Nikona P5100, ect... na rzecz E420.
Dobry ruch Olka, powinien nakręcić mu wielu nowych klientów, także z innych systemów. Mając nawet Smarka czy D3 niektórzy mogą pokusić się o E420. Tym bardziej że cena całkiem niezła. I taki klasyczny wygląd...
Będzie można wziąć body, 2-3 obiektywy i bez torby/plecaka wybrać się na spacer na zdjęcia mieszcząc wszystko po kieszeniach z oldskulowym futerałem na ramieniu.
.
.
.
Może cena E3 spadnie po wprowadzeniu E420 i E520?
zapewne, tak jak spadła cena sMarka po wyjściu 450D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
A niby dlaczego? Cena E-3 spadnie jak wejdzie E-4 :)Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Dalej lipa z bracketingiem... widzę ze strasznie im trudno zmienić parę zmiennych w kodzie...
(tak wiem, to pewnie durny marketing).