Jeśli chodzi o te cienie to uważam że inżynierowie z olympusa powinni to poprawić. Lustrzanka 200 zł nie kosztuje i powinna robić dobre zdjęcia!
Wersja do druku
Jeśli chodzi o te cienie to uważam że inżynierowie z olympusa powinni to poprawić. Lustrzanka 200 zł nie kosztuje i powinna robić dobre zdjęcia!
Zdjęcia robi FOTOGRAF. Fszystko jedno czy to Canon Mark XX czy Smiena.
I my też powinniśmy się uczyć i dążyć do doskonałości :D
pozdrawiam wszystkich początkujących fotografów !!!
Tyle, że takie cienie będziesz miał w każdej lustrzance. To tak, jakbyś chciał zmieścić wiadro wody w szklance 200 ml i narzekał na jej małą pojemność, podczas gdy inne szklanki sprzedawane w sklepie mają co najwyżej 225 ml. Wiadra wody i tak nie wlejesz, ale co się napiszesz na ten temat na różnych forach, to Twoje... ;)Cytat:
Zamieszczone przez gregorz
Na forach internetowych można błysnąć erudycją narzekając na kiepski DR :roll: .
lustrzanki kosztują niewiele więcej niż kompakty w dzisiejszych czasach, a jakości zdjęć to ja bym się domagał od fotografa a nie aparatu :)Cytat:
"z pustego i Salomon nie naleje" ; ja jednak uważam że jakość sprzętu ma znaczenie :D
to ja inne powiedzonko przytoczę :) "kiepskiej baletnicy to przeszkadza rąbek spódnicy" :)Cytat:
I dobrze. gdyby nie było takich jak Ty nikt by nie kupował nowych aparatów.Cytat:
A tak wystarczy wmówić klientowi, że dotychczasowe aparaty są do pupy, puścić nowy model i w mig kupisz sobie kolejny aparat w miesiącu :)
pozdrawiam
P.S. WILLOW - tysiączek Ci stuknął :)
Skoro E-410 kosztuje okolo 400-450€,to jest w niemcach cos kolo tego ile zasilek dla tych co niepracowali,niepracuja i pracowac nie beda chcieli,to chyba w ramach hobby beda sie w to bawic.Cytat:
Tak jak ktos juz napisal w te puszke wchodzi iles ml. i wiecej nie ma co lac,bo sie wyleje.
A druga sprawa to to ,ze jak ma sie znajomosc warsztatu to ta puszka piekne foty robic pomaga.