Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez kon Z Chocholowskiej Ciemniak chyba nie widoczny. No właśnie nie wiem :roll:
ładne górskie wariacje i pikne panoramki :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No właśnie nie wiem :roll: Moim zdaniem: nie widać :)
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Trzy wariacje na temat Kominiarskiego Wierchu widzianego z Chochołowskiej. 14. Załącznik 165565 Chyba najlepszy kadr. W pierwszych brakuje mi "szerokości". Z poprzednich 8 (ładny widoczek) i 11 (szeroooko :)).
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No właśnie nie wiem :roll: Ja stawiam na Suchy Wierch Ornaczański/Ornak. Ładna panorama, lubię takie szeroookie :)
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Chyba najlepszy kadr. W pierwszych brakuje mi "szerokości". Mnie też się ten kadr podoba w foto 14, a z marudzenia to dość mocno (jak dla mnie) widoczny szum na niebie.
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Mnie też się ten kadr podoba w foto 14, a z marudzenia to dość mocno (jak dla mnie) widoczny szum na niebie. A widzisz Andrzeju, zastosowałem profil dla aparatu +ISO i zapomniałem. Następnym razem trzeba popatrzeć [emoji35]
Któż by Ci o tym powiedział jak nie ja:wink::grin:
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Któż by Ci o tym powiedział jak nie ja:wink::grin: Wisisz mi flaszkę, przyajmniej będzie z czego nalać Uli :mrgreen:
Chyba raczej Ty mi wisisz flaszkę:wink: za szczerość wypowiedzi:) Z Ulą możemy się podzielić:)