Mhmm... Takie pyszności pokazujesz, palce i ekran lizać...
Wersja do druku
Mhmm... Takie pyszności pokazujesz, palce i ekran lizać...
Bar pod "osiem" i pozostałe foto - bardzo dobre.
Fajowo się żyje tym "angolom" wieczorową porą :)
Pozdrawiam.
Często do Krakowa zjeżdżają, żeby pożyć podobnie u nas ;)
A tak na poważnie, to u nas też coraz częściej róznego rodzaju festyny, jarmarki i imprezy się odbywają. Tylko taka moja obserwacja, to tam ludzie chyba bardziej otwarci są. My to się ze znajomymi pobawimy i pogadamy, ale z kimś obcym, to już niekoniecznie.
Uwielbiam takie jarmarki, fajny klimat.
Nie ma się co dziwić, u nas też jest pięknie i może troszkę taniej, ale w tym roku zauważyłem ogromne ilości naszych południowych sąsiadów na kiermaszu świątecznym w Krakowie:grin:, ich też bardzo lubię.
W mojej okolicy też dostaniesz posłodzoną:mrgreen:.
Pozdrawiam
Mam wrażenie, że w ostatnich 3-4 latach to mamy coraz większy wysyp takich jarmarków. Nie jest to jeszcze na taką skalę jak np. ten w Manchesterze, ale chyba każde miasto stara się coś zorganizować. I dobrze, bo to wyciąga ludzi z domów i nieco integruje lokalną społeczność.
Ja też, szczególnie tych płci pięknej ;):mrgreen:
No masz Ci los :shock: :mrgreen:
Tym razem jedziemy dalej na północ. Okolice Newcastle. Kraina, w której trudno zrozumieć co "tubylcy" mówią, mimo że mówią po angielsku i problem z ich zrozumieniem często mają nawet rodowici Anglicy, posługujący się na codzień tzw. Oxford-English.
Poranek na plaży w maleńkim miasteczku Newbiggin-by-the-Sea.
24. Zatoka Newbiggin
Załącznik 167194
25. Saint Bartholomew's Church
Załącznik 167195
26. Widok z okien musi być niesamowity :) Tylko w czasie sztormu, to im nie zazdroszczę ;)
Załącznik 167196
27. Rzeźba "Couple" (Para). Postawiona w 2007r. i nazwana przez jednego z brytyjskich krytyków "najgłupszą rzeźbą ostatnich 20 lat". Przedstawia parę patrzącą w morze.
Załącznik 167197
28. Wodne pierze praktycznie takie jak u nas ;)
Załącznik 167198
29. Nadmorskie skały muszą być istnym rajem dla zakochanych. Praktycznie wszędzie wyryte są serca, wyznania miłości i imiona :)
Załącznik 167199
Fajne zdjęcia. Mało ludzi coś jest na plażach .
A rzeźba .. Hmmmm . Może troszkę nie typowa :wink: