Wygól boki na łyso, zostaw tylko irokeza, kup jakąś zmywalną farbę do włosów w sprayu... Dzieciak będzie miał zabawę. Jak przyjdzie jego matka, to chłopak przynajmniej stanie po Twojej stronie ;)
Wersja do druku
Wygól boki na łyso, zostaw tylko irokeza, kup jakąś zmywalną farbę do włosów w sprayu... Dzieciak będzie miał zabawę. Jak przyjdzie jego matka, to chłopak przynajmniej stanie po Twojej stronie ;)
Z tą farbą to chyba nie za tegez pomysł. Ja w sobotę przerabiałam temat. W trakcia urodzin mojeje córki banda nastolatków zamknęło się w łazience i pasmeka se kurna robiło. Jak weszłam i zobaczyłam całą łazienkę w kolorach tęczy... :evil: No i tłumaczenie, że przecież zarzucali na plecach ręczniki (białe) by nic nie pobrudzić. **** :evil:
Więc Panie R. nie radzę :wink:
Taką bidulek miał minę po niefortunnych postrzyżynach:
Mina odpowiednia do sytuacji ;-) , nie zdziwil bym sie jak by mial jeszczy inna grozniejsza.:grin::grin::grin:
Tak myslelm ze w gre wchodzilo jakies przekupstwo ;-).., ale ale zaczekaj jak przyjdzie z przedszkola albo zostanie idolem bo bedzie "cool" :wink: dzisiaj nie wiadomo co sie spodoba ,albo to drugie - i wtedy trza szykowac znow kase :grin::grin::grin:
P.S.
No ale chyba Małżonki nie dalo sie tak udobruchac ;-) , nie pytam co i jak :oops: