Spisuje, jak najbardziej :) Poniższe z E-PLa
Jasne :mrgreen:
To robimy przerwę od kamyków Ciężkowickich, i kilka migawek z Regietowa. Świeże :)
2448. Załącznik 178288Załącznik 178289Załącznik 178290Załącznik 178291Załącznik 178292
Wersja do druku
Spisuje, jak najbardziej :) Poniższe z E-PLa
Jasne :mrgreen:
To robimy przerwę od kamyków Ciężkowickich, i kilka migawek z Regietowa. Świeże :)
2448. Załącznik 178288Załącznik 178289Załącznik 178290Załącznik 178291Załącznik 178292
Wścieka można dostać z tą edycją postów. Raz się pomylisz i masz przekichane.
Panowie admini zróbcie coś wreszcie, bo to żenada.
No popatrzcie, dzikie konie siem pasom. :grin:
A co do kamieni ciężkowickich to chyba tylko Babe Jage pokazałeś a gdzie reszta....? Jak nie masz to Ci mogę zapodać ze 25 sztuk.... :roll::wink:
Ciekaw jestem jak i czym Ty to zrobiłeś.
Regietów jak zwykle piękny :)
Liniuszku a nie można napisać, że na ten przykład aparatem E-30 ... Miałbym porównanie z moimi kamieniami...
Tylko patrzeć jak by się zapoznać z nową babą trzeba będzie ją poprosić o okazanie exifu.... :roll: Porównamy ze swoim i już wiemy , że się nada choćby do odkurzania...:wink:
Dobrze psze Pana. Całe Ciężkowce - wodospad, ratusz, eeee parkingi, kosciół, baba-jaga ... to wszystko robione E-30 + 14-35.
Z ostatniej wrzutki podoba mi się 2 z kolei, tylko niebo coś chyba za bardzo w fiolet wpada
Oj nie wiem kto tu leniuszkiem jest:) Sprawdzenie EXIF zdjęcia trwa dosłownie 2 sekundy. Jakby EXIF nie było, wtedy ewentualnie bym się pytał, czym, czy przy jakich parametrach było robione.