To ja byłem chyba w jakiś alternatywnych Ciężkowicach (ale se użyłem słowa: Alternatywnych. Polyglota):mrgreen:
Wersja do druku
To ja byłem chyba w jakiś alternatywnych Ciężkowicach (ale se użyłem słowa: Alternatywnych. Polyglota):mrgreen:
Ja Cię przepraszam...
Bodzip wyszedł z pól i lasów i doszedł do miasteczka.
---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 15:15 ----------
Nie alternatywnych tylko tych co się nimi sami ciężkowiczanie chwalą , Bogdan poszukał smaczków, których wciąż pełno w różnych zakątkach Galicji, a które bezpowrotnie giną....
Z tego, co widać na ostatnim zdjęciu, to ryneczek składa się chyba z samych parkingów.
To, że Bogdan fotografuje czy też inny Kowalski to ok, ale to powinno być sfotografowane przez urzędników przed wydaniem jakiejkolwiek decyzji o zabudowie i wtedy pozostałby dokument urzędowy do wglądu dla wszystkich, ale u nas jak był cccp tak dalej jest.
cccp = cep cepa cepem pogania
Te Ciężkowice to jakieś wielce interesujące miasteczko.
Ooo tak, mają nawet własną Czarownicę :D ...
Załącznik 177965
Miasteczko ciekawe, schludne, zadbane z małymi wyjątkami. :roll:
Ale "ludziów" w nim brak. :roll:
A dziewczę wyryte w skale super, podobne do mojej sąsiadki. :shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dziękuję drodzy moi za odwiedziny. Kto nie lubi, jak mu się do wątku zagląda :)
Ciąg dalszy spaceru po Ciężkowicach. Dziś dwie że tak powiem "firmowe" skałki - 'ratusz" i "czarownica". Obydwie położone przy drodze do Bobowej - Gorlic, w dolinie rzeki Białej.
2423. Załącznik 178120
2424. Załącznik 178121
2425. Załącznik 178122
2426. Załącznik 178123
2427. Załącznik 178124
2428. Załącznik 178125
2429. Załącznik 178126
2430. Załącznik 178127
...ciąg dalszy Ciężkowic nastąpi :)