Jest mi niezmiernie miło że zdjęcia wzbudzają zainteresowanie. Dzięki! :)
276. Do muszek dorzucę pajączka :grin:Załącznik 225507
Wersja do druku
Jest mi niezmiernie miło że zdjęcia wzbudzają zainteresowanie. Dzięki! :)
276. Do muszek dorzucę pajączka :grin:Załącznik 225507
Ładny kadr, piękne światło i kolory. Tylko patrzeć, podziwiać i chwalić. Może jedynie odrobinę dołu bym dodał kosztem góry.
Prawe ręce jakieś dziwne cienie mają...
Dzięki :)
Mają i nie tylko one, tyle że tam jest to najbardziej widoczne :roll: To taka ułomność stackowania w plenerze przy lekkich ruchach owada lub powietrza. Walczę z tym na różne sposoby i jak widać nie zawsze skutecznie :)
277. Zmoczony do suchej nitki po sobotniej ulewie :grin:Załącznik 225516
278.
Załącznik 225515
Podoba mi się 273 i dorzucony pajączek :)
Kolejna piękna wstawka. Długo się zastanawiałem, który kadr lepszy i chyba jednak 278.
Kadr chyba tak, ale głosuję na 277, robal jest bardziej mokry :)
Dorzucam portret do kompletu :grin:
279.
Załącznik 225592
280. Jej portret :grin:
Załącznik 225599
Portret trzmiela prawdę powiedziawszy niezbyt mi odpowiadał - przeszkadza mi obcinanie modela krawędziami kadru w strefie ostrości. Za to portret ważki - świetny.
Mam podobne odczucia jak wyszomir
podsumowujac Jej potret bardzo do mnie gada :)
Dziękuję! :)
281.
Załącznik 225622
Piękna osa (sądząc po oczach chyba samiec?). Modelka wyszła bardzo ładnie, natomiast trochę szkoda, że nie udało się zmieścić w strefie ostrości całego listka. Światło, kolorystyka i tło świetne.
alez piękny okaz :mrgreen:
281 wypaliło. Twarzyczka i odnóża szczególnie
Pzdr, TJ
Jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem.
280 - można się zakochać w tych oczach :D
Wygląda jak "Apache" na lądowisku. :shock:
Wspaniałe zdjęcia. Można tylko podziwiać.
Dzięki dzięki! :)
282. W nawłoci
Załącznik 225652
tu mi jednak nóżki poza GO przeszkadzają troche ;) jak juz mam sie czegoś czepiać ;)
Dzięki za słuszną uwagę :) Mnie też przeszkadzają :roll: Drugie ujęcie z nóżkami, ale to taki trochę rzut z góry :wink:
283.
Załącznik 225655
Mi też te nieostre nóżki na 282 przeszkadzają - zwłaszcza, że przy stackach przejścia między strefa ostra a silnie nieostra śą bardzo gwałtowne co zwykle wygląda nienaturalnie. Pluskwiak ma nietypowe, jasne ubarwienie - być może jeszcze nie zdążył się wybarwić po przeobrażeniu.
284.:)
Załącznik 225691
Ładny kadr i piękna kolorystyka.
no kuń jak malowany :)
pieknie wyszedl
Rzekłbym, że pomnikowy :)
285. Spacerkiem po jabłku :grin:
Załącznik 225719
Ale się skrada :)
Konik polny w świetnym momencie zatrzymany. Zamiast na jabłku to jakby na czerwonej planecie się zakrada.
Za płotem śliwa pięknie zaowocowała, nikt śliwek nie zebrał, motyle mają wyżerkę :grin: Przodują rusałki admirał, ale są też pawik i ceik.
286.
Załącznik 225744
287.
Załącznik 225743
Moje pierwsze spotkanie z modliszką :)
288.
Załącznik 225753
289.
Załącznik 225752
Czyli już w większości wszyscy mamy :D
Ja jeszcze nie spotkałem. :wink:
I całe szczęście, one samców pożerają. :shock:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Spojrzenie modliszki na drugim zdjęciu przyprawia o ciarki. Patrzy jak na potencjalną ofiarę.