Ostatnia BW chyba na AutoISO 400 i na statywie, tak klasycznie:)
Wersja do druku
Z ostatniej serii najbardziej przypadło mi do gustu 212 - bo kolor kwiatów rzuca się tak w oczy, że reszta kadru zdaje się być koloru pozbawiona - lubie tego typu efekty:)
W tym miejscu chciałbym Wam Wszystkim bardzo podziękować za dotychczasowe uwagi, sugestie dotyczące moich foto-wyczynów. Ostatnio fociłem Ricochem GX100, w międzyczasie zgodnie z zasadą , że droższe jest łatwiejsze niż tańsze, a tańsze bardziej skomplikowane, niż nowe, dokupiłem konwerter szerokokątny Nikon WC-E75. Taki zestaw* jest swoistą premierą światową;-) Ale to już temat na inną rozmowę ... .
Każde forum także i to jest "otwarte", każdy może doń wejść i równie dobrze z niego wyjść. Z szacunku do Was, bo wiele się nauczyłem i aby w przyszłości uniknąć pytań, podjąłem decyzję o rezygnacji z uczestnictwa na OlyForum. Jest to moja reakcja i niezgoda na skasowanie wątku "PKP Wrocław protest...". Wątek został nagle skasowany, nawet bez jakiegokolwiek ostrzeżenia czy tylko zablokowania. Nie otrzymałem także żadnego uzasadnienia takiej decyzji, choć w moim przekonaniu wątek, pomimo żywej dyskusji, nie przekraczał postanowień Regulaminu forum. Po odczekaniu kilkunastu dni i kierując się "godnościom osobistom" -), podjęłem taką a nie inną decyzję. Na Forum będę oczywiście zaglądał szukając ciekawych wątków i fotek oraz inwencji.
Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku:grin:
Proszę o zamknięcie wątku.
Kaz
*
Przy każdym poście kasowanym wysyłany jest mail z informacją, kto i dlaczego skasował.
Kaziu nie wygłupiaj się. Będzie nudno bez Ciebie:D
Szkoda, bardzo nam przykro. Rozumiem emocje jakie Tobą kierowały.
Pozdrawiam...
Może jednak się namyślisz ?:wink:
Kaz, to nie jest dobry pomysł :( Protestuję.
regulatorzy, kontrolerzy, policjanci, inspektorzy, nadzorcy, dozorcy, cenzorzy, moderatorzy, inkwizytorzy itp.
Drogie Dzieci...
Niedługo zostaniecie same -utopione jak koty w studni absurdu którą wykopałyście we własnej piaskownicy.
1...
Helmuth tu najczęściej winowajcą jest "pomidor". Czyli niedoczytanie, niezrozumienie plus stres nerwy itd... Przykre ale się zdarza. Natomiast Administracja działa w dobrej wierz ogólnie, choć to tylko ludzie i czasem sa nadgorliwi. Mimo to nie robiłbym z tego afery. Pamiętam ten wątek, ale dla mnie nie miał większego znaczenia.