Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Nachodziły mnie takie przeczucia, że to może być coś w stylu panoramy ale jednak poszedłem za głosem, że to skadrowane zdjęcie. Mało ważne bo efekt końcowy i tak mi się podoba :)
A co to z tym lwem było ? Coś mi moje szare komórki przypominają że jakieś przepychanki były... z Warszawą ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A co to z tym lwem było ? Coś mi moje szare komórki przypominają że jakieś przepychanki były... z Warszawą ?
To był lew bytomski wykonany w XIXw. Niestety zniknął (dosłownie) z miasta w połowie XXw. i słuch po nim zaginął. W 2006 znaleziono go przy warszawskim zoo. 2 lata Bytom walczył o zwrot.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Kiedyś tam w zamierzchłej przeszłości czyniłem próby fotografowania na ulicy. Dokładnie na Rynku w Bytomiu. Ciekawi mnie Wasza opinia.
Lwa letnia historia, czyli Powrót Króla.
Y125.
Y126.
Y127.
Y128.
Fajne te foteczki, na Y125. jak by się w "późnym Gierku" czas zatrzymał. :-D
No i cieplutko, hmm ... a ja lubię ciepło.
122 -oglądając to zdjęcie czułem się jak na "dachu świata " :grin:
Za Saboorem faktycznie trochę jak w Gierku . Za dzieciaka miałem takie foty na takich stworach .
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
To był lew bytomski wykonany w XIXw. Niestety zniknął (dosłownie) z miasta w połowie XXw. i słuch po nim zaginął. W 2006 znaleziono go przy warszawskim zoo. 2 lata Bytom walczył o zwrot.
No to dobrze mi się zdawało :D
3 załącznik(ów)
Lato, 2 lipiec 2011 roku, miało być wejście na Rysy... Noclegi w Schronisku Nad Morskim Okiem zamówione 4 miesiące wcześniej,
Y129
Załącznik 79124
Y130
Załącznik 79125
Y131
Załącznik 79126
Pięknie to wygląda w tych Tatrach. Ostatnio tam byłem jako...........14 latek:cry:
A fotki z lwem tez ciekawe. Kojarzą mi się z wakacjami w Spale i wdrapywaniem na zubra.
oj to powinieneś się wybrać...
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Pięknie to wygląda w tych Tatrach. Ostatnio tam byłem jako...........14 latek:cry:
A fotki z lwem tez ciekawe. Kojarzą mi się z wakacjami w Spale i wdrapywaniem na zubra.
zbyt dawno :-P
---------- Post dodany o 09:10 ---------- Poprzedni post był o 09:09 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
2 lipca - sporo śniegu. Pewnie krótkie portecki mieliście i z wyprawy nici ?