Dziękuję Wszytkim za zainteresowanie tematem "gaciowym" - tak swoją drogą na liczniku przed chwilą pokazały się pełne cztery paczki (400). A co myślicie o takim cudaku ???
Wersja do druku
Dziękuję Wszytkim za zainteresowanie tematem "gaciowym" - tak swoją drogą na liczniku przed chwilą pokazały się pełne cztery paczki (400). A co myślicie o takim cudaku ???
Dla moich oczu to zbyt wymagające - nie mogę zbyt długo skupić "ostrości" na tym zdjęciu. Astygmatyzm ma swoje ograniczenia...
Pozdr
Dziekuję za wizytę, poniżej kolejna kwiatkowa wprawka.
181. Nudne, deszczowe, jesienne popołudnie.
Gdybyś trochę nad nim popracował ... :roll:
Załącznik 75131
Miałem kilka wersji i ta mi jakoś najbardziej przypadał do gustu, ale Twoja też pikna. Ostatnio zaczynam obrabiać, potem oglądam w przeglądarce systemowej która nie ma CMS'a, wywalam do kosza i zaczynam od nowa bo nic mi się nie podoba - albo przesycone, albo jakieś takie rozlazłe, albo generalnie do du...y.
Podglądąłem zdjęcie na lapku Della i właśnie idę się rzucić z mostu, ewentualnie może lepiej monitor rzucić z tegoż mostu. Olka nie rzucę bo to nie jego wina, on swoją robotę wykonał poprawnie. Tło padlina, kolor jak sprane gacie - generalnie porażka na całej lini a w domu na dużym ekranie wyglądało nawet nieźle. Mogę jeszcze ewentualnie zmienić okulistę, ale to w ostateczności.
Niech sobie weźmie tego kwiatka wydrukuje na przyzwoitej drukarce a potem do wydruku "skalibruje" monitor" (nasycenie, jasność , kontrast i co tam jeszcze do wyboru).
Nie będzie idealnie ale na pewno dobrze...