Pajeczyna czasu - dobre :)
Dzieki :)
Wersja do druku
Pajeczyna czasu - dobre :)
Eddie fajne foty ale ja wole jak pokazujesz coś innego. Ty wiesz co...
Jak sie wczytasz w mojego posta to propozycja byly:Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
1. Zapomniane (jak glowna propozycja)
2. Tik-Tak (alternatywna propozycja)
;)
Rap1d, fuckt!!! Sorry, cos mi chyba oczko nie teges, ze tak przegapilem :)
Rrrrradek, zaraz bedzie cos dla Ciebie :)
Pare dni temu obiecalem wrzucic wiecej zdjec mojej Ewki:
1
2
3
4
5
A tutaj obydwie moje dziewczynki:
1
2
3
Konczy mi sie powolutku zakres slownictwa do chwalenia wiec teraz troche krocej :) Najbardziej podobaja mi sie z pierwszej serii 1 i 5. Na jedynce Ewa zachowala sie jak rasowa modelka. Z drugiej serii najlepsza 2 - czuc to rodzinne cieplo. Na reszcie mala modelka powinna byc zafascynowana obiektywem a nie kwiatuszkiem i byloby gites :)
Obie Panie śliczne :) Zdjęcia naturalne, prawdziwe, ciekawe i przyjemne w oglądaniu. Kiedy pisze o zdjęciu że jest ciekawe to na pewno do niego wrócę. Co do strony technicznej, to jeszcze "żółtodziób" jestem żeby się wypowiadać :)
... no może w kilku fotkach dałbym niższą temp. i "ochłodził" troszkę zdjęcia, ale możliwe że to tylko ja mam oczy przekrwione od monitora po 14h non stop :)
pzdr.
Rafrog, to prawda, mozna by bylo troche ochlodzic. Osobiscie jednak lubie, gdy jest cieplo, wiec zostawiam tak jak jest.
No właśnie. takie fotki lubię. najlepsze 1, 2 i 4. Niesamowity dzieciak. Suoer pozy. dzieciak za wyjątkiem zdjęcia na którym śmieje się od ucha do ucha, bardzo poważny, pozuje jak rasowa modelka, jest świadoma, że tata ją fotografuje, wie gdzie jest obiektyw i patrzy tam gdzie spojrzałaby prawdziwa modelka. Ma niesamowicie poważny wyraz twarzy a jednocześnie słodko dizecięcy. gratuluję córy. O żonie już pisałem wcześniej :).