Nie wiem czy mogę pokazać swoją interpretację... , jak by nie to zaraz skasuję :) .
Wersja do druku
Nie wiem czy mogę pokazać swoją interpretację... , jak by nie to zaraz skasuję :) .
No ta ja też tak na szybko się pobawiłem:
Załącznik 107212
można by jeszcze pobawić się z niebem (trochę odszumić i te fleki po lewej występlować :))
Ale wciąż, mimo różnej obróbki każdego z nas - ten duży budynek w PG sprawia wrażenie płaskiej deski. Tak jakby tylko ściana od strony kanału była i reszty nic.
Dziękuję, istna popRAWka się tu zrobiła. Punkty dodam z komputera, tapatalk nie pozwala
Kolejny wieczór użerania się z Lightroomem. Kadr z wakacji- prosto z puszki i po zabawach LR
oops podprostowałem
Dodam, że w najnowszym LR, w sekcji "Lens Correction" nie istnieją aparaty i obiektywy Olympusa i Panasonica. W Corel After Shot jest lepiej.
A oto moja historia powstania dziela.Jak kazdy to i ja.Chociaz wiem,ze podobac to sie nie bedzie
Załącznik 107339Załącznik 107340Załącznik 107341Załącznik 107342Załącznik 107343Załącznik 107344
Od 22.30 do 22.50 byla przerwa na cos tam i pozniej tylko dzielo do zapisania i oto oneZałącznik 107346.Wg mnie co najmniej sliczne:-P