jak cmaga powiadasz :) mega prawdziwe sam bywałem jak pracowałem w tv, i nagle człowiek dostaje olśnienia że w sumie nie ma żadnych problemow
a surfer w kraku pocieszny obrazek
Wersja do druku
jak cmaga powiadasz :) mega prawdziwe sam bywałem jak pracowałem w tv, i nagle człowiek dostaje olśnienia że w sumie nie ma żadnych problemow
a surfer w kraku pocieszny obrazek
Jak będę miał chwilę to zeskanuję resztę zdjęć z tych baraków. Tymczasem fota w innym klimacie:
1444
" Ja prosze pana dziele swój budżet na dwie cześci :
a - na zycie
b - na rozrywki
to co na zycie juz przepiłem, zostało mi tylko to co na rozrywki..."
Świeżutka, dziś pstryknięta fota - Kacper (mój syn) bez dwóch jedynek wygląda zabójczo.
1445
fajowa zębatka :)
Dwie sesje musiałem zrobić, żeby uchwycić szczerbulce. Zadanie łatwe nie było - musiałem Kacpra rozśmieszyć, żeby zdjęcie było naturalne. Na pierwszej dogadałem się z córką, że klęknie za nim i będzie go łaskotać. Nic z tego nie wyszło. Dopiero podczas drugiej sesji udało mi się uchwycić to co chciałem. Opowiadałem Kacprowi głupie kawały i w trakcie pstrykałem.
Taaaa, widzę, że się cpykniemy... Jak nie my to nasze bezzębowce :wink:
Moja też pogubiła, ale dwójek :grin:
P.S. Zawijasz te sreberka?
Nie kumam... Do Wróżki Zębuszki pijesz?
Górna jedynka wisiała Kacprowi przez kilka dni dosłownie na włosku. Ale za cholerę nie chciał dać jej wyrwać. W końcu postanowiłem go przekupić. Powiedziałem:
- Kacper, jak wyrwiemy tego zęba, bo już nie mogę na niego potrzeć, dam ci dychę.
Kacper bez zastanowienia:
- Dwie dychy.
Pomyślałem, że ten chłopak poradzi sobie w życiu...
Kolejne zdjęcie mojej parki - Kacper i Maja:
1446
Fajne dzieciowe.
Mojej Jadze skubane się trzymają. Ma 7 lat i dopiero dwie dolne jedynki.
Sesja zatem przede mną :)