Ładnie się prezentują laserowe fotki. Pewnie było to ciekawe doświadczenie widzieć na żywo :)
Wersja do druku
Ładnie się prezentują laserowe fotki. Pewnie było to ciekawe doświadczenie widzieć na żywo :)
Efekty były rewelacyjnei wspaniała okazja do treningu z fotami. Nie tylko nad tym stawem. W parku Staromiejskim nieopodal Manufaktury, puszczano iluminacje przy fontannie. Wyglądało to jak dyskoteka, a ja sobie potrenowałem i..........
3. Dyskoteka świateł
:grin:
Bardzo dobre efekty Janusz! W tym ostatnim ciachnąłbym nogę od statywu po lewej i byłoby świetnie. Też byłem chwilkę w parku. Lasery sobie odpuściłem - nie miałem pomysłu jak je ugryźć, chociaż oglądało się przyjemnie.
Pozdr
Dzięki Michał za odwiedziny. Nogę się ciachnie.:grin:
Nogi to się wyrywa z d...py :mrgreen:
Panie Boguś tu się nic nie wyrwie, tu się ogląda:grin:
4.Skrzypaczka
5. Kolorowanka
:grin: CDN
A gdzie ta skrzypaczka, bo już któryś raz o niej wspominacie, a jakoś jej nie widać :|
Swoją drogą, dałbyś większe te zdjęcia, aż się prosi, zeby to na cały ekran rzucić i pooglądać.
Popatrz Arku na fot 4. Na tym mostku po prawej stronie, młoda dama gra na skrzypcach. Wydaje się być prześwietlona, ale za jej plecami ustawione były światła, buchały płomienie ognia. Wszystko w ramach jednego pokazu.:grin:
---------- Post dodany o 20:14 ---------- Poprzedni post był o 20:11 ----------
Heniu niemal wszystkie foty z Rawów ustawiłem na 4500 światło żarowe. Zrobiłem tak by stonować jaskrawe naświetlenia. Ale jeszcze sprawdzę inne możliwości.:grin:
nad tą wodą musiało to zjawiskowo wyglądać !!
Obrazków po obróbce znów mi przybyło. To na początek........mural z ul. Nowomiejskiej w Łodzi w wieczornej scenerii Festiwalu światła.
A jako dodatek jeden z dzisiejszych rannych strzałów. Wszak jesień mamy i znów mi pieknie zaświeciło.:grin:
2.
CDN
W wybieraniu kadrów na porannym spacerze "wspierał" mnie ten szaleniec. A pnieważ takich jak on chasało po osiedlowym lasku wielu, musiałem go trzymać i focić, co łatwe nie było.:grin: Ale zdjęcia.......wygrały.
3. Napaleni na...Łódź
Na tej focie "Napaleni na Łódź" to przydałby się jakiś najkrótszy czas i jasny obiektyw bo trzeba wytłumaczyć odwiedzającym, że na tym budynku były prezentowane filmiki :)
Zrobione 12-60 to chyba za ciemny nie jest.
A w kwestii wyjasnienia- fakt. Stary rynek w Łodzi a na tym budynku wzdłuż ul. Nowomiejskiej wyświetlano motywy nawiązujące do bajki Tuwima "Lokomotywa". Trochę żałowałem że nie dało się tego sfocić na wprost, bo naustawiali tam różnych głośników i innych sprzętów, były nawet podnośniki na samochodach, dla potrzeb TV bo scena była blisko a na niej pokazy mody.
Bikuś mój Ty pozytywnie zakręcony łódzki gangsterze ja nie wiem jaki jest 12-60 bo ja jedynie mam kita plus jakieś analogowe i tylko one mnie interesują ale trzeba było poczekać na jakiś bardziej stały moment a takie czasami były :) Ja Cie nie ganię bo i tak natrzaskałeś najwięcej fot ja tylko daję taką sugestię z której sam nie skorzystałem bo nie miałem statywu :)
CzaRny stałem ze 20 minut w podcieniach na Starym rynku i czekałem aż zmieni się iluminacja na budynku i zmniejszy nieco nasilenie ruchu spacerowiczów. W końcu uznałem że mam dość bo się kilku żuli w pobliżu zaczęło kręcić z puchami piwa. Zrobiłem tam tylko tą jedną fotkę i poszedłem dalej. :grin:
Z fotek ogólnie jestem zadowolony, bo chwyciłem wiele ciekawych kadrów, co na masowej imprezie wcale łatwe nie jest.
Niestety z pl. Wolności mam niewiele kadrów, a kilka fajnych ujęć jest poruszonych.:cry:
4. Laserowa mozajka dla wiernych fanów:grin:
Bikuś luzik ja i tak zawsze bardzo doceniam co robisz :)
Ahutta przyznaj się. Ty to masz chyba napisanego jakiegoś bota do forum co wyłapuje wszystkie "ślizzzzzzgie seksistowsko" wpisy hihi ;). Kiedy widzę wpisy o dziwnych treściach to zawsze wiem, że Ahutty tam nie zabraknie hihi :). Ale ja Ci się przyznam, że też mam takiego bota :D
U-bota, panie U-bota :mrgreen:
Arek też jest pozytywnie zakręcony i do tego ma jeszcze Reksa co zakręceniu dodaje jeszcze mocy:grin:. A dziwne treści to nie tylko Ty tu wypisujesz, tyle że Twoje są w wersji pozytywnej.:grin:
No dobra chłopaki, ja się lubię dzielić.
Dla tych co nie byli, a chcą się pobawić:grin:
Nikt nic nie musi, to prezent. Ale będzie miłe jak pokażecie coście z tego zrobili.:grin:
4.Płytoteka jako motyw na swiatła:wink:
Moja wersja :)
robtor fajna wersja, a tu moja dla porównania.:grin:
Olympus Viewer + wyostrzenie w Gimpie:wink:
Chyba lekko przekolorowałem
Załącznik 102727
Ot, tak sobie
Załącznik 102728
Najbliższe "orginalnych" kolorów efekty dało mi ustawienie BB na 4500. Zmyłek tam było sporo z zadymieniem, ale dawało to ciekawe efekty z kolorami.
Fajne te Wasze wersje, dzięki za udział w zabawie.:grin:
A to moja wersja :mrgreen:
Załącznik 102739
Jeszcze jeden wzlotowy wschód ze Świecia.
Co mogłem to wstawiłem, może jeszcze do zlotowych fotek wrócimy.
A dziś mały pokaz nowości. W niedzielę wpadłem na godzinke na cmentarz żydowski, bo było niedaleko.
Z kilku fotek, ta wydaje mi się najciekawsza.
1.Załącznik 103106
W poniedziałek wieczorem przyglądałem się uważnie nieboskłonowi i jego wygląd upewnił mnie w przekonaniu, że we wtorek powinienem wstać wcześnie, by nie stracić okazji na ładne ujęcia. Obserwacja prawdę ci powie zdało by się powiedzieć bo w moim ulubionym osiedlowym lasku znów dla mnie zaświeciło słońce.
2.Załącznik 1031073. Załącznik 1031084.Załącznik 103109
CDN:grin:
Promieniowanie ładnie Ci wychodzi :)
Radioaktywność normalnie :mrgreen:
Moda na jesienne obrazki w pełni, to ja też sobie zrobiłem sesję na spacerku z pupilem.
1.Załącznik 1033752.Załącznik 1033763.Załącznik 103377
No fajnie, tylko pupila nie widać coś ;)