Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
To co Krakusy, bo bałądku dorzucimy Beacie do wątku? O ile oczywiście pozwoli :lol:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
:) Dziękuję pięknie... naprawdę mnie ucieszyliście :D
---------- Post dodany o 00:19 ---------- Poprzedni post był o 00:18 ----------
pozwalam...:)
---------- Post dodany o 00:22 ---------- Poprzedni post był o 00:19 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
bobdylan
Uuu ładne, bardzo ładne :eek:
Co do skasowania to da się taki plik odzyskać podpinając kartę do komputera i uruchamiając program do odzyskiwania usuniętych plików. Warunek jednak jest taki, że od skasowania nie można nic na karcie zapisywać.
No to już po PTAKU... bo, bo,bo...:twisted: bawiłam się już zdjęciami i zapisywałam przeróbki...:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:) Dziękuję pięknie... naprawdę mnie ucieszyliście :D
Tylko nikogo nie pobudź bo po 24 już ;)
1 załącznik(ów)
Śliczny... jak udało ci się podejść tak blisko?
Dzięki. Nad Wisłą pod wawelem to trzeba uważać, żeby cię nie zdeptały.
Zapewne świetne miejsce do "polowania" na te piękne ptaki:D. Mój model to GUCIO :) dowiedziałam się od miejscowego wędkarza. Gucio jak zobaczy kogoś na brzegu to podpływa w nadziei na posiłek :D
I co dałaś Guciowi coś do jedzenia w zamian za ładną pozę? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Tylko nikogo nie pobudź bo po 24 już ;)
masz na myśli budzenie czy pobudzanie?
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
masz na myśli budzenie czy pobudzanie?
Ja nie wiem Ty masz nocną porą jakieś kosmate myśli Droga Wać Panno :)