Odp: Stare i nowe, nie tylko Olkowe :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Drugie i trzecie się mi podobaja.
Czytając Twój tekst zasmuciłem się przez chwilę, u mnie z Zachodniej Galicji ta sentencja oznacza mniej więcej zostać bezdomnym.
Potwierdzam, u nas też :roll:
mniemam że sentencja z mostem użyta z premedytacją ;)
mgiełki w pytę że tak się określę
choć foty jakoś specjalnie mnie nie zachwyciły - te z wiślanego wątka jakieś bardziejsze są :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Potwierdzam, u nas też :roll:
I nie tylko u Was. A zdjęcia z pod mostu fajnie wyszły :)
Bo to pewnie taka metafora w wykonaniu autora była. Kartonu na zdjęciach nie ma, więc nie było tak źle ;) Chyba że to rekonesans ;)
Pierwsze i ostatnie najbardziej mi się z tej wrzutki podobają.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Bo to pewnie taka metafora w wykonaniu autora była. Kartonu na zdjęciach nie ma, więc nie było tak źle ;) Chyba że to rekonesans ;)
Pierwsze i ostatnie najbardziej mi się z tej wrzutki podobają.
Pewnie, że metafora. Bezdomny byłem tylko na moment, wracać do domu na godzinę nie było warto to wylądowałem pod mostem:mrgreen:
Pierwsze i ostatnie również wg mnie są najbardziej udane/ciekawe:grin:
1 załącznik(ów)
faktycznie - ostatnie najlepsze, ale trójeczka - aż kusi żeby ją filtrem CzaRmaXowym potraktować (proszę wybaczyć za nieudolną próbę podrabiania Mistrza)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
faktycznie - ostatnie najlepsze, ale trójeczka - aż kusi żeby ją filtrem CzaRmaXowym potraktować (proszę wybaczyć za nieudolną próbę podrabiania Mistrza)
Dobre:grin: I nie jest wykluczone, że taki obrazek kiedyś zobaczymy. Gwiazda Betelgeza może w każdym momencie (co w skali astronomicznej oznacza za dziś lub za sto tysięcy lat) wybuchnąć i zaświecić jako supernowa, co przez kilka tygodni da na niebie, nawet podczas dnia obiekt jasnością niewiele ustępujący naszemu słońcu.
4 załącznik(ów)
Jedno w kolorze, trzy bez. Nie dowieźli koloru a to co było lepiej w B&W zamienić:)
Załącznik 105078
Załącznik 105079
Załącznik 105080
Załącznik 105081
Łoooo...fajne Adaś !! Szczególnie 1,2
Łooo, dawno tu nic nie było. Piękna wstawka. Kopki super, ławeczka i okno w oknie miodzio :)