Jest lepiej. Ale ja nie przepadam za zdjęciami z cmentarzy. Przygnębiają mnie. Wolę oglądać plastikowe panienki Willowa ;) .
Wersja do druku
Jest lepiej. Ale ja nie przepadam za zdjęciami z cmentarzy. Przygnębiają mnie. Wolę oglądać plastikowe panienki Willowa ;) .
:) Ja uznałem, że może być to niegłupie miejsce na fotki i się wybrałem. Pewnie sie jeszcze kiedyś wybiorę. Szkoda, że już w większości liście spadły, tło było brzydkie i często nie miało sensu patrzeć przez obiektyw w górę. Rafał, masz może jakąś sugestię, co poprawić, czego brakuje?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Nie znam się na fotach cmentarnych, więc trudno mi cokolwiek doradzić. Nie lubię takich zdjęć.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Pozdrawiam
ps. Gdybym musiał zrobić fotę na cmentarzu, to szukałbym jakiejś staruszki zapalającej świeczkę na grobie swojego dawno zmarłego męża.
Rozumiem. Następnym razem wezmę jakąś gołą panią na cmentarz, może trafię w twe gusta ;) :razz:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Szczerze?
Pierwsze mi się podoba, chociaz nie wiem dlaczego leci na prawo.
Czy taki byl zamysł? Mimo to zdjęcie ma jakiś pomysł, wiecznotrwaly posąg pochyla głowę nad ulotnością ludzkiego życia..
Drugie bardzo fajnie oddaje fakturę grobowca a trzecie pokazuje, że użyte szkło ma bardzo małą głębię ostrości ;)
Lubie Twoje zdjęcia, nawet bardzo ale z tych podoba mi się (po wyprostowaniu) tylko pierwsze.
Szczerze poproszę, szczerze :)
Pierwsze leci? Jak to?! Dla mnie to się tego nie da stwierdzić na takiej fotce i nie ma to znaczenia (nie ma tam nic, co powinno być poziome/pionowe). Serio, zupełnie nie czaje :)
nr 166 dla mnie rewelka. Super to wypatrzyłeś.
IMHO nie widać, że leci. Za Sucharem - nie ma się do czego odnieść, więc nie mam takiego wrażenia.
Ta druga seria całkiem całkiem. Ładna kolorystycznie, z klimatem. Chyba najbardziej podoba mi się ostatnie - ładna ta perspektywa ze zniczy.
Mnie nie przygnębiają zdjęcia z Wszystkich Świętych, trudno jest zrobić coś nieoklepanego, sama techniczna poprawność to za mało. Twoje jakoś zatrzymały mój wzrok, może nie rewelka ale... coś w nich jest. Mówię oczywiście o tych trzech ostatnich, bo zdjęcia typu "patrzcie_jak_ostrzy_moje_nowe_szkiełko" z lekka mnie drażnią ;)
Dzięki za komentarze :) Chciałem zatrzymać trochę tego klimatu, jeśli to widać, to bardzo się cieszę. Chyba wrzucę te fotki do Galerii.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
"zdjęcia typu "patrzcie_jak_ostrzy_moje_nowe_szkiełko" z lekka mnie drażnią ;)"
Sorry, jakoś tak samo wyszło... :oops:
Pzdr