Odp: Moje zwidy i herezje...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Jak się spotkamy gdzieś - użycze Ci na chwilę OM-D i 45/1,8, a może będzie już do tego czasu 75? Będziesz też mógł pofocić moją gębę ćwiczebnie. bo modelkę nie zawsze ma się pod ręką.
Czyli jednak OM-D? Kiedy, kiedy? :) Jak się będziemy mieli spotkać to już jakąś modelkę załatwię.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Czyli jednak OM-D? Kiedy, kiedy? :) Jak się będziemy mieli spotkać to już jakąś modelkę załatwię.
T.
Powinien dojść do mnie w przyszłym tygodniu. Wyjeżdżam do Toskanii 06.06. Pewnie któraś sobota popołudniu lub niedziela. Poza Olka póki co nie wychodzę 50-200 mnie skutecznie trzyma.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Powinien dojść do mnie w przyszłym tygodniu. Wyjeżdżam do Toskanii 06.06. Pewnie któraś sobota popołudniu lub niedziela. Poza Olka póki co nie wychodzę 50-200 mnie skutecznie trzyma.
Pozdrawiam AP.
Czyli będziesz testował w podróży :) Fajnie. Zatem udanej wyprawy i do zobaczenia w KRK :)
T.
2 załącznik(ów)
Szybkie pytanie. Która wersja lepsza? Przy czym nie ienteresuje mnie odpowiedź, że "żadna" :)
339. A i B
Załącznik 65191 Załącznik 65190
Mr. T.
Z dwojga zlego to kolor:mrgreen:Ale prawa rzese to zrob jeszcze raz.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Mówiłem Ci już po koleżeńsku zmień fryzjera o ile taki się jeszcze tak nazywa.:wink:
---------- Post dodany o 00:09 ---------- Poprzedni post był o 00:07 ----------
Oczywiście mam na myśli fryzjera od modelek..... To taka życzliwa rada krajana...:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Oczywiście mam na myśli fryzjera od modelek..... To taka życzliwa rada krajana...:grin:
Czy ja wiem.. modelce w sumie się podoba... :roll:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Czy ja wiem.. modelce w sumie się podoba... :roll:
T.
Tylko , że wiesz.... Kobieta ma takie coś na głowie (patrz Twoja modelka) faceci się oglądają, ona się się cieszy ja mały pies pchłami, a faceci myślą: co ta idiotka ma na głowie...!
To mówię JA stary wyjadacz, i specjalista od normalnego wyglądu kobiet... Ale może faktycznie już jestem za stary....???
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ale może faktycznie już jestem za stary....???
Nie pitol o jakiejs starosci! :-P
Ja wiem o co Ci chodzi. Spoko.
Wiesz, to nie jest fryz na codzien przeciez.
Anna na codzien ma fryzure calkiem hmm.. zwyczajna. Zreszta.. pare stron wczesniej mozesz sobie ja poogladac :)
T.
dzięki za słowa pocieszenia......:grin: pozdrawiam....
Czepiam się bo czasem kobiety wydziwiają strasznie przez co stają się niestrawne.....