Odp: A co myslicie o tym?
Podobne zdjęcia z Bałtyku robiła Mysikrólik. I myślę (nie zabijaj :mrgreen: ) że lepsze.
Popatrz do Jej galerii - też są rozmyte, ale jest inna perspektywa, inne światło, inny kontrast. I są autentycznie przyjemniejsze w odbiorze.
Pobaw się z numerem 3 - jest ciekawe :)
a za co ja mam zabic bodzipie im wiecej tu po uszach oberwe tym wiecej wnioskow wyciagne i sie cos moze naumiem, co do swiatla to fakt , srodek dnia byl i cokin-y w roch poszly , ale swiatlo nie te , to przyznaje ,pzdr i dzieki.
9 załącznik(ów)
No i fajnie. Ta ostatnia fota z Latarnią fajnie wyszła.
I mi ta ostatnia z latarnią się podoba....tylko ta kompresja...brrr na niebie kwadratowe bloki pikseli widać
Przy tym rozmiarze zdjęcie raczej powinno mieć 800KB, a nie 80
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Przy tym rozmiarze zdjęcie raczej powinno mieć 800KB, a nie 80
To fakt, jest stanowczo za "lekkie".
Ciekawe jak by wyglądało z "ludzką" kompresją bo jest naprawdę świetne.
2 załącznik(ów)
dzieki ludziska za odwiedziny, nie wiem co z ta kapresja sie stanelo :) wrzuce tu z lepsza i surowego rawa tylko przekonwertowany do jpeg,pzdr.Załącznik 66758Załącznik 66759
3 załącznik(ów)
Załącznik 66768Załącznik 66769Załącznik 66770a tu tylko taka ciekawostka , jak by ktos kiedys sie chcial zapytac ile olek e520 moze zniesc ciezkich sytuacji, to deszcz nie ( kapusniaczek ) i woda morska , ps. nie pierwszy raz tak sie nim bawie i nie ostatni:) bo wciaz zyje i sie dobrze ma , jak sa jakies pytania ,pytajcie,pzdr.
Mi jakoś bardziej te BW podchodzą.
Jak wyzej latarnia niezla tylko wciaz za ciemna