na drugiej i trzeciej stronie chińskiego wątku są też w skórze...
pewnie fake, ale mogłyby tak wyglądać.
Wersja do druku
na drugiej i trzeciej stronie chińskiego wątku są też w skórze...
pewnie fake, ale mogłyby tak wyglądać.
na tym drugim obrazeczku widać, że problem: jaki wizjer może w ogóle nie istnieć. :-) gdyby tak miało być w rzeczywistości, że tylko LCD to mnie się ten pomysł nie podoba.
Nie wiem czy zauważyliście, ale to coś ma kwadratową matrycę i tą wajchą przy spuście migawki zmienia się kadr z poziomego na pionowy :)
Zoomowanie na zwykłym "dzynksie", a nie na pierścieniu?? - Fuj!
A tak na marginesie - pierścień z programami PASM zbyt utopiony. Oznaczenia C1 C2? Jak dla mnie 'fake', a w zasadzie 'wyobrażenie', jak to widać przy tłumaczeniu (choć należy je traktować z przymrużeniem oka) ;)
http://translate.google.com/translat...sl=zh-CN&tl=pl
To chyba nie zoomowanie...
to na pewno jest radosna twórczość. ale lupka, jeśli już, to chyba powiększenia w trybie przeglądania fotek się tyczy.
To grafika 3D. Być może radosna twórczość a może model koncepcyjny.Dla mnie neistety brak wizjera optycznego (nawet w wersji tunelu) jak na razie skutecznie zniechęca do hurraoptymistycznego nastawienia.
To jest kompakt - nie musi mieć wizjera optycznego. Zresztą jak widzę jakie wizjery mają małpy, to nawet lepiej, żeby ten takiego nie miał. Elektroniczny wizjer podpinany w sanki rozwiązałby sprawę dla chętnych, a większość obeszłaby się nawet bez niego.