Ta torebka mnie rozwala... :shock: :lol:
Rafał Czarny miał ongiś podobną sesję ze znajomą.
Wersja do druku
Ta torebka mnie rozwala... :shock: :lol:
Rafał Czarny miał ongiś podobną sesję ze znajomą.
a nawet jakiś bekstejdż się znalazł ;)
spacerowe byłoby niezłe, gdyby nie tło...,Ni to zima, ni pies nie wydra...
A i backstage też dobry :)
Jednym słowem udane spotkanie w piaskownicy :)
Seria zdjęć chałupiny z ul. Widok. Zrobione Yashicą 635. Polecam otwiranie raczej na nowej karcie/ w nowym oknie.
Dużo lepiej ogląda się to w serii. Dla mnie zdecydowanie pierwsze i przedostatnie - najładniej rozłożone kontrasty i najbardziej spójne kompozycyjnie.
Szkoda, że chałupina niszczeje... piękna jest.
No i plus za uwiecznienie tablicy ;)
no to jako, że tylko Agę interesuje, to dla niej (Zorki-C + Ilford PAN 400 /zdjęcia wywołane po 2 latach od naswietlenia/):
O, dzięki :)
A czym robiłeś tę ostatnią wrzutkę? Fajnie by wyszły portrety w tym klimacie. Nawet uliczne.
własnie dopisałem: Zorki-C z Jupiterem 35 na Ilfordzie PAN400, materiał naświetlony przeleżał 2 lata (stracił kontrast).
No co jak co, ale ostatnie trzy zdjęcia spowodowały ze zbieram zęby z podłogi. W pierwszym momencie myslałem ze to PS. Za chwilke doczytałem ze to analog.
Ja Cie.. ale klimat. No jak fotografie z lat 30-stych...
No proszę, 2 lata tylko leżały a wyglądają jak przedwojenne przynajmniej. Bardzo ciekawy efekt :)
Natomiast zdjęcia rozwalającej się chałupy z ul.Widok mają niesamowity klimat. Ciężko mi zdecydować, które podoba się najbardziej. Po prostu świetna seria.