k@czy. Czujesz się teraz lepiej? Spełniony? To dawaj dalej, bez skrępowania.
Tylko rzuć proszę kilka latających fotek zamiast mieszać chochlą jak kuchta.
Pozdrawiam,
Wersja do druku
Ja? To autor zdjecia byl ciekaw, czy to jest dobre zdjecie - nie ja.
Przejrzalem tez kilkanascie ostatnich stron tego watku i zauwazylem tylko jeden twoj wpis ze zdjeciami- reszta to jakies pierdoly- moze tez bys sie sprezyl i wrzucil cos dobrego "zamiast mieszac chochla jak kuchta"?
Nie mialem okazji ostatnio focic samolotow.
Zreszta nie rozumiem czego to mialoby dowiesc - jak nie mam, to wasze foty nagle zrobia sie lepsze, czy jak?
A jak mam, to co - powiesz "przepraszam" i bedziesz mnie lubil?
Dziecko jestes czy powazny facet? Oprocz chochli i magla znasz jeszcze jakies inne fajne urzadzenia?
A moze zadales sobie ten nadzwyczajny trud i obejrzales watek, w ktorym tak ochoczo trolujesz, od samego poczatku?
Chcesz porozmawiac na ten temat? Siedzisz wygodnie?
No to zaczynamy.
Na poczatek odpowiedz na moje pytania.
k@czy, tu chodzi o przyjemność oglądania statków latających i tyle, obojętnie czy z szumami czy w kolorze.
My lubimy, ty nie lubisz - po jakiego grzyba mącisz w tym wątku? Nudzi ci się? Nie lubisz kogoś i musisz się wyżyć? Zmarnowałeś kilkanaście minut mojego życia bo musiałem czytać twoje nic nie wnoszące posty - pomnóż przez liczbę czytających wątek.
Proponuję założyć dział "Wojny/Wojenki i Bicie w mordę" i tam przenosić takie posty. EOT
Zawsze mozesz mnie dodac do ignorowanych i nie marnowac swojego cennego czasu.
Poza tym to proponuje Wam zalozyc watek "Moje Najslabsze Foto Zwiazane Z Lotnictwem" i tam wrzucac swoja radosna tworczosc.
A ten watek prosze traktowac tak, jak sobie zyczyl jego zalozyciel i syfu tu nie wrzucac.
Nie rozumiem tez, czemu ci przeszkadzaja tylko moje posty, skoro 90% waszych wypowiedzi to nic innego, jak tylko "ale super fotecki- masz wiecej?"
Twoj post tez nie zawiera zadnego zdjecia, nie mowiac juz o wnoszeniu czegokolwiek do niego -po kiego grzyba macisz?
jeden widzi pupkę, inni widzą serce. Najważniejsze jednak, że się dobrze bawią oglądając samoloty. Prawda?
A,tez sobie zatroluje.Nie znam sie na samolotach oceniam je na fotkach jak np doniczke,albo kawalek budynku.Wszedlem sobie na te stronke http://www.airliners.net/search/phot...ysearch=Poland
Wybralem Polske,obejrzalem fotki.
Wiecie do jakiego wniosku doszedlem.Mimo,ze tamte fotki nie sa z forum typowo fotograficznego to jakosciowo sa o niebo lepsze.Mysle sobie,ze 95% fotek z tego naszego watku tam na tamtym forum nie mialo by racji bycia.
Nie mam nic przeciwko samolotom,ale wstawiajcie fotki chociaz dobre pod katem fotograficznym.Czy tak trudno zrobic ostre zdjecie,dobrze naswietlone z prawidlowymi celvinami.
Oj Mirek, Mirek :D Wiesz jak mi ostatni zmyli głowę za taka krytykę... a ile focha strzeliło! Uważaj!
;)