Dziękuję Paniom bardzo za odwiedziny i opinię.
Trochę dołu już odciąłem ale może rzeczywiście należało to zrobić bardziej zdecydowanie.
Wersja do druku
Dziękuję Paniom bardzo za odwiedziny i opinię.
Trochę dołu już odciąłem ale może rzeczywiście należało to zrobić bardziej zdecydowanie.
A mnie w tych drzewach na dole brakuje kontrastu i światła.
Widziałbym to mniej, więcej tak:
Ano bardzo przyjemny widoczek. Wersja helmuth'a rzeczywiście ładniej ukazuje dół, choć podzielam zdanie Pań - trochę za dużo jednak jak dla mnie tych drzew... Ale chyba trafiłeś na jakiś widok po halnym - bardzo czysty widok :-)
Mi dół tak bardzo nie przeszkadza, fotka po obróbce helmutha wygląda znacznie ciekawiej.
Dziękuję bardzo za odwiedziny, a Helmutowi dodatkowo za czas poświęcony na retusz. Chyba zbyt ostrożnie podchodzę do "suwaków".
Poniżej jeszcze jedna górska propozycja.
278.
Pozdrawiam
piękny widok na Tatry
ciekawy kadr:)
Widoczek z fajnym swiatlem.. coraz mnie juz takich widokow bedzie, bo wiosna w pelni..
Witam
Kilka maków, a w zasadzie to dwa maki, z których jeden w 3 wersjach.
279.
280.
281
282
Pozdrawiam
nie wiem, czy ja przewrazliwiony jestem, czy co, ale te slupy i przewody...
po co one???:roll:
Trudno o niesztampowe pokazanie maków. Tobie prawie się udało, piszę "prawie" bo żadna wersja tak do końca mi nie pasuje chyba ze względu na te druty w tle. Jeden bez drutów ma na pierwszym planie jakiś przeszkadzający kłos.
Pewnie pokusiłabym się o wystemplowanie tych drutów.
Podoba mi się tonacja i lekko abstrakcyjna forma. Chociaż... może nie abstrakcyjna - malarska bardziej w stronę impresjonizmu ;)