Odp: "Sztuka uliczna"... wątek dla każdego
to grubsza akcja widziałam też w Krakowie koło RDA i w stolicy na przystanku PKP Jerozolimskie chyba
Cytat:
Zamieszczone przez
empeel
Witajcie,
w drodze do pracy zauważyłem coś takiego (w Katowicach na rogu Mariackiej i Francuskiej):
Załącznik 111153
Załącznik 111154
Jest jeszcze jeden, ale był zasłonięty zaparkowanym samochodem, może kiedy indziej uda się ustrzelić...
Sie mi zdaje że było...ale szukaj dalej i zapodawaj :-)
Z napisów na marginesie tych malowideł wnioskuję, że PFRON macza w tym palce.
Cytat:
Zamieszczone przez
empeel
Witajcie,
w drodze do pracy zauważyłem coś takiego (w Katowicach na rogu Mariackiej i Francuskiej)
Jest jeszcze jeden, ale był zasłonięty zaparkowanym samochodem, może kiedy indziej uda się ustrzelić...
O jak fajnie, że jednak komuś się udało, liczę, że ten zasłonięty też Ci się uda.....ja nigdy nie miałam szczęścia ilekroć byłam w okolicy :roll:
i zdaje mi się, że na sąsiedniej ulicy... Mariacka Tylna na ostatnim budynku jest jakis nowy mural... @empeel proszę sprawdź to przy okazji :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Matko, jak ja nie cierpię tej bajki :evil:
:mrgreen::-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Cytat:
Zamieszczone przez ahutta
Matko, jak ja nie cierpię tej bjaki :evil:
:mrgreen::-P
I tyz z błędem :mrgreen::razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
I tyż z błędem :mrgreen::razz:
Ops! Poprawiłem :razz: :razz: :razz: :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
O jak fajnie, że jednak komuś się udało, liczę, że ten zasłonięty też Ci się uda.....ja nigdy nie miałam szczęścia ilekroć byłam w okolicy :roll:
i zdaje mi się, że na sąsiedniej ulicy... Mariacka Tylna na ostatnim budynku jest jakis nowy mural... @empeel proszę sprawdź to przy okazji :-)
Sprawdziłem - jeśli chodzi Ci o tego pociachanego kurczaka, to już był w tym wątku. Żadnego nowego nie zauważyłem. A moje wczorajsze faktycznie już były, tyle że z Krakowa. Trzeciego już nie będę wrzucał, żeby nie dublować.
nie przejmuj się że były :)
możesz dawać - gorzej jak by Twoje takie same były - ale a to też bić nie powinni :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
empeel
Sprawdziłem - jeśli chodzi Ci o tego pociachanego kurczaka, to już był w tym wątku. Żadnego nowego nie zauważyłem. A moje wczorajsze faktycznie już były, tyle że z Krakowa. Trzeciego już nie będę wrzucał, żeby nie dublować.
Niedawno tamtędy przejeżdżałam i miałam wrażenie, że to coś nowego... dzięki :-)