Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Potrzebuję zabrać ze sobą, kogoś silnego, kto mógłby mnie wziąć na ramiona tak bym mogła swobodnie zrobić zdjęcia z interesującej mnie perspektywy.
Wystarczy monopod, 10s zwłoki i odchylany ekranik. Nie bedziesz musiala na nikogo wlazić, no chyba , że lubisz:wink:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Abo dwie kolezanki i drabina.Aaaa i jeszcze balans popraw w tych kutych kratach i latarniach.Bo bialy i czarna z takim samym zielonkawym odcieniem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
I tak lepiej niż u BIKERA, co myśmy się namęczli z Nim :D
I w koncu jakos sie przelamal... :mrgreen:
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jeżdżąc rowerem po uliczkach w okolicach Wrocławskiego rynku zauważyłam piękne latarnie i kute kraty na oknach. Zrobiłam mnóstwo zdjęć których głównym tematem były właśnie one. Jednak wiecie jak to jest, niby wydają się fajne... a kiedy wrzuci się w kompa to wszystko jest jakoś nie tak! Potrzebuję zabrać ze sobą, kogoś silnego, kto mógłby mnie wziąć na ramiona tak bym mogła swobodnie zrobić zdjęcia z interesującej mnie perspektywy. Tak dla przykładu podam, zdjęcie zegara z poprzedniej wrzuty... wyglądałoby o niebo lepiej gdyby zegar był na wprost!
Tak po prawdzie to nie trzeba nikogo wysokiego, statywu ... wystarczy własna łapa.
Kliknij na zdjęcie poniżej i powiedz z jakiego poziomu było robione ?
Załącznik 90460
Nie, to nie było ani pierwsze, ani drugie piętro. Stałem na dole, na ulicy. Dwa zdjęcia złożone i wyprostowane
Załącznik 90462Załącznik 90461
Ale to co Helmuth robi to bajka po prostu.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Wystarczy monopod, 10s zwłoki i odchylany ekranik. Nie bedziesz musiala na nikogo wlazić, no chyba , że lubisz:wink:
A lubię lubię...:)
---------- Post dodany o 19:49 ---------- Poprzedni post był o 19:44 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Abo dwie kolezanki i drabina.Aaaa i jeszcze balans popraw w tych kutych kratach i latarniach.Bo bialy i czarna z takim samym zielonkawym odcieniem.
Wystarczyłby mój prywatny bohater... :) Niestety DITL'a nie mam...:( We Wrocławiu jest boska impreza, gdzie miałam przyjemność próbować wspaniałych win świata... czego rezultatem były ruszone fotografie. Prawdę mówiąc jeszcze ich nie zgrałam (bo po takiej imprezie trzeba odpocząć) ale z tego co widzę w aparacie to raczej nic nie wybiorę...:)
---------- Post dodany o 19:51 ---------- Poprzedni post był o 19:49 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ale to co Helmuth robi to bajka po prostu.
No jasne że Helmuth potrafi....:)
Dzięki za podpowiedź
Dzisiaj po raz kolejny uświadomiłam sobie że ANDROID jest do d... Miałam piękne zdjęcie łabędzia z rozłożonymi skrzydłami. Przycięłam je kontrolnie w programie do przeglądania zdjęć. Kontynuując segregacje zdjęć usunęłam oryginał zostawiając marnej jakości wycinek! :evil: Android nie posiada czegoś takiego jak kosz! Jeśli coś usuniesz to na dobre... Normalnie ryczeć mi się chce!
To jest to co udało mi się wybrać...
No i śliczny ten bałądek. Postępy dziewczyna robisz, tak trzymaj.
Uuu ładne, bardzo ładne :eek:
Co do skasowania to da się taki plik odzyskać podpinając kartę do komputera i uruchamiając program do odzyskiwania usuniętych plików. Warunek jednak jest taki, że od skasowania nie można nic na karcie zapisywać.
Krakusom się podoba....łabądek :grin: jest fajny....
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Krakusom się podoba....łabądek :grin: jest fajny....
się podpiszę jak już tu tak krakowsko ;)