Odp: Moje zwidy i herezje...
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
331 - super, tylko pasek od bielizny (stringów), trochę niekorzystnie się wrzyna
332 - ładne, chociaż trochę mój wzrok się kieruje najpierw na stopy
Na pasek bede uwazal nastepnym razem, wiem ze to szczegoly ktore o ironio od razu sie dostrzega. Nie chcialem foty zepsuc nieumiejetnym mazaniem go, wiec zostawilem.
Co do 332 to stopu mowisz? No to nie ma rady trza by je wymazac, zamysl byl taki zeby bylo je jednak widac.. hmmm...
T.
high key..ok, ale jednak w kolorze...w BW brakuje tej odrobiny ciepła jak kolor oczu,włosów,ciała...
do mnie też kolor bardziej przemawia
a co do 332 moje oczy powędrowały na twarz nie na stopy ;)
2 załącznik(ów)
Hehe.. Dzieki za wizyte i komenty i dyskusje. :)
To tym razem zajawka mala na Weronike.
337.
Załącznik 64192
338.
Załącznik 64193
Pewnie bedzie wiecej, ale musze sie odkopac z innymi fotmai :)
T.
Ta sesja high- key mi się bardzo podoba ale chyba w kolorze mimo wszystko bardziej.
Szkoda że do Kraka mam kawałek bo bym pchał się na jakieś praktyki.... ;)
338 bardzo ale to bardzo mi się podoba
zagrało wszystko :)
Widzę, że bez tego D800 się nie obejdziesz, idąc równym krokiem w kierunku studia, Powodzenia życzę!
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Widzę, że bez tego D800 się nie obejdziesz, idąc równym krokiem w kierunku studia, Powodzenia życzę!
Spoko.. to jeszcze potrwa ;-) Na razie się dziwią, że to z jakiegoś Olympusa E-30... i robią wielkie oczy.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Spoko.. to jeszcze potrwa ;-) Na razie się dziwią, że to z jakiegoś Olympusa E-30... i robią wielkie oczy.
T.
Jak się spotkamy gdzieś - użycze Ci na chwilę OM-D i 45/1,8, a może będzie już do tego czasu 75? Będziesz też mógł pofocić moją gębę ćwiczebnie. bo modelkę nie zawsze ma się pod ręką.