Tez jestem za czworka :-)
Wersja do druku
Tez jestem za czworka :-)
Dzisiaj chciałem Wam pokazać kolejną Bieszczadzką atrakcję, kolejka wąskotorowa jeżdżąca na trasie Majdan (koło Cisnej) Przysłup.
Załącznik 52923Załącznik 52924Załącznik 52925Załącznik 52926Załącznik 52927Załącznik 52928
Jestem za 2
(6) ciufcia B/W - świetne
Widok z okna kolejki - zdjęcie 2. podoba mi się najbardziej. :grin:
Mi podoba się pomysł pierwszej fotki. Dla moich oczu w tej chwili jest już trochę małe żeby się przyjrzeć szczegółom, ale Ci wyraźni ludzie w niewyraźnym otoczeniu mnie intrygują. Brakuje mi tylko trochę światełka na postaciach no i szkoda odrobinę nieba, ale i tak mi się podoba :)
4 i 6 fajne. W 6 może trochę góry za dużo :)
Witajcie,
Bardzo dziękuję za ostatnie wpisy i oceny :)
Dzisiaj chciałem Wam pokazać kilka kadrów związanych z samą kolejką wąskotorową.
Załącznik 53048Załącznik 53043Załącznik 53046Załącznik 53044Załącznik 53045Załącznik 53047
4 najlepsze :) jeszcze jakby zrobić agresywną obróbkę do tego bądź hdr to wogóle miodzio :)
co do reszty. hmmm w pierwszym próbowałabym zrobić jeszcze komin (o wydaje mi się że był), ciężarówkę z prawej bym wymazała i całe tło rozmyła i w b&w :)
ostatnie zdecydowanie nieciekawe. w piątym podoba mi się zamysł (im dalsze zawory tym mnie ostrości) ale wydaje mi się że ostrość uciekła również z pierwszego zaworu. czy mam rację?? chyba że chodziło aby dół śruby w PD rogu był ostry?
w 3 ostrość "lekko" uciekła z pokrętła. fajnie by było jakby wszystko było ostro i podkręcić czerwień :)
Szczerze mówiąc widoki z kolejki wyszły Tobie lepiej. Detale wrzucone ostatnio mniej do mnie przemawiają, a najciekawsza jest 4.