Z ostatnie wrzuty zdecydowanie 6. Jest świetna. Ale lepiej by to wyglądało msz jak by chłopak miał ciemne buty. W tedy postać był by bardziej wyrażna :wink:
Wersja do druku
Z ostatnie wrzuty zdecydowanie 6. Jest świetna. Ale lepiej by to wyglądało msz jak by chłopak miał ciemne buty. W tedy postać był by bardziej wyrażna :wink:
Hmmm. A mnie ta pierwsza seria podobała sie o wiele bardziej. Tutaj pierwsze i ostatnie zdjęcie jest fajne, temperamentna modelka. Coś z tłem mi przeszkadza - takie szare na fotce nr 2.
Za lolita co do 6, a co do 5 chyba fajniej wygladaloby jakbys uciol w stawie (czyt. w lokciu). 7 tez mi sie bardzo podoba no i 2, co do 3 fajny pomysl, nie wiem co mi nie pasuje w tym zdjeciu, ale cos napewno, 1-git
Troche od tylu ale chyba sie polapiesz, jak cie urazilem moja surowa krytyka to mozesz sie odegrac w moim watku :P
Pozdrowka
Mnie też pierwsza seria dużo bardziej przypadła do gustu :)
Fajne fotki studyjne...
Studyjne wrzutki bardzo ciekawe, jednak z naciskiem na pierwszą część. Tam generalnie wszystkie równie dobre (może tylko w ostatniej przeszkadza cień) Druga też niezła ale tu chyba syndrom "drugiej części", która często (patrz filmy) jest słabsza ;)
Dzięki wam ;) Dziś pierwsze próby "dłuższych czasów" ;) Wybrałem złą porę dnia na tego typu zdjęcia ale coś mam ;) Muszę tam jeszcze wrócić ;)
Poodoba mi sie najbardziej jedynka.
siema Fajnie porozmywane, ale przepały na wodzie troszkę psują odbiór. Rzeczywiście zła pora dnia. Jakiego filterka używałeś?
Pozdrawiam
Za któtkie te czasy. Przy 1 sekundzie (na trzecim chyba) już znacznie lepiej to wygląda, ale wciąż za krótki czas. Pewnie 4-5 sekund byłoby ok.