9 załącznik(ów)
Odp: A co myslicie o tym?
Witam po krotkiej nieobecnosci w swoim watku ,kozystajac z pieknej pogody podczas ostatniego (wekenda :) ) wybralem sie ze znajomym na krotka przejazdzke a w somie wyszlo z 500 km , wrzycam kilka fotek z wyprawy do new forest , gdzie mozna spotkac dozo dzikich koni zyjacych na wolnosci poza tym osiolki kroliki zajace i wiele innego zwierza.Lsa jest przeogromny ale kontrolowany i ogrodzony ( jak to u mnie ) i ciagnie sie az do wybrzeza , tam tez bylem i tez bylo milo , tylko piekne slonce to akurat nie pora do udanych kadrow, ale sie staralem i cos tam ciekawego chyba wyszlo, pierwsze trzy fotki to krotka historiadla przestrogi tych ktorzy lubia dlogie czasy nad woda ( nie dajcie sie zwiesc malej fali przy slabym sietrze, zawsze moze zawiac mocniej :) ) a reszte sami ocencie , pozdrawiam.
Załącznik 64999Załącznik 65000Załącznik 65001Załącznik 65006Załącznik 65007Załącznik 65002Załącznik 65003Załącznik 65004Załącznik 65005
Najbardziej judaszowe pierwsze trzy i ostatnie dwa. Z naciskiem na pierwsze i ostatnie! :-D
2 załącznik(ów)
dzieki sabor, to dla ciebie panoramka z ( marsa) znaczy z new forest, tak to mniej wiecej tam wyglada, tylko domku na preri brakuje ,pzdr.Załącznik 65020
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
dzieki sabor, to dla ciebie panoramka z ( marsa) znaczy z new forest, tak to mniej wiecej tam wyglada, tylko domku na preri brakuje ,pzdr.
Załącznik 65020
Dzięki za prezent. :-D Rzeczywiście; Marsowa! :-) Fajna. Domku na prerii i komboja, co w stronem zachodu dzikiego słońca odjeżdża ... .
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
... pierwsze trzy fotki to krotka historiadla przestrogi tych ktorzy lubia dlogie czasy nad woda ...
Nie przepadam za zdjęciami fal, rozbijających się o brzeg, robionych z długimi czasami.
Właśnie z powodu rozmycia, utraty dynamiki. Białe smugi na brzegu, wyglądają dość dziwnie. Trzeba mieć dużo wyobraźni aby dostrzec w tym potęgę żywiołu.
---------- Post dodany o 14:57 ---------- Poprzedni post był o 14:48 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
... i komboja, co w stronem zachodu dzikiego słońca odjeżdża ... .
Ale na oswojonym kuniu :D
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nie przepadam za zdjęciami fal, rozbijających się o brzeg, robionych z długimi czasami.
Właśnie z powodu rozmycia, utraty dynamiki. Białe smugi na brzegu, wyglądają dość dziwnie. Trzeba mieć dużo wyobraźni aby dostrzec w tym potęgę żywiołu.
---------- Post dodany o 14:57 ---------- Poprzedni post był o 14:48 ----------
Ale na oswojonym kuniu :D
Qń tak, oswojony bo własny. :mrgreen:
9 załącznik(ów)
hehe , dzieki za odwiedziny ,helmut, gdzies tam w galeri mojej jest krotki czas ze sporo fala , taka z 3 metry :) komboja na qniu nie bylo :( ale taki klimacik byl by swietny , pzdr.Załącznik 65021Załącznik 65022Załącznik 65023Załącznik 65024Załącznik 65025Załącznik 65026Załącznik 65027Załącznik 65028Załącznik 65029ps. nie wiem ktore z pierwszej trojki najlepsze ? jakies pomysly?
8 załącznik(ów)
z ostatniej wrzutki najbardziej podoba mi panoramka, czyli 5. widze ja w B&W na kotrascie i z lekkim przyciemnieniem kadru. gdyby zaglowka byla troszke blizej to MZ byla by mailna:)