Z tego co widzę to każdemu podoba się co innego. :wink: ... czyli cała seria jest dobra.
Mnie najbardziej podoba się 196. Ręka wyciągnięta po kieliszek, w miarę wyraźne odbicie - super.:grin:
Wersja do druku
Z tego co widzę to każdemu podoba się co innego. :wink: ... czyli cała seria jest dobra.
Mnie najbardziej podoba się 196. Ręka wyciągnięta po kieliszek, w miarę wyraźne odbicie - super.:grin:
[QUOTE=nataszach;771985]Jak powiedziałby Szekspir: "Pić albo nie pić, oto jest pytanie!".
Z przyjemnością oglądam Twoje pomysły na fotografię i ich wykonanie. Interesująca etiuda okołoalkohowa?
Pozdrawiam AP.
Witam serdecznie,
Bardzo, ale to bardzo, dziękuję za tak miłe przyjęcie ostatniej serii. A pomyśleć, że zaczęło się od niewinnego: "Misiooo, usiądź na chwilę przy stole..." :) Jeszcze raz bardzo dziękuję i przyznam się Wam szczerze, że ta tematyka wciąga coraz bardziej (tematyka ludzi, nie picia bo znam tu takich co się zaraz zaczną doszukiwać drugiego dna :) ). Co więcej, chyba już przejadły mi się te klamki i kołatki :)
@ helmuth: święta idą, więc przyłączam się do corocznej akcji policji "piłeś, nie jedź" lub nie jedz - interpretacja dowolna w zależności od żołądka spożywającego :) Nie, nie próbowałam z innym kieliszkiem, bo tak sobie pomyślałam że wódka w tym wypadku będzie miała najsilniejszy przekaz, a więc i mały kieliszek.
@ waruga: dziękować, dziękować :)
@ k@czy: równo w sensie postać w tle ułożona symetrycznie do kieliszka? a na publiczną... hehe... przyznam się, że miło połaskotało, ale wciąż jeszcze za wąska w uszach jestem na salony :)
@ Saboor: a dziękować, dziękować szanownemu Dobrodziejowi za jakże zacne i ciepłe słowo :)
@ Tadeusz Jankowski: dziękuję za tak piękną interpretację, i cieszę się, że spodobały Ci się moje prace :)
@ rol6: cieszę się, że w końcu się narodził taki co wszystkim dogodził, że tak nieskromnie powiem :)
@ apz: oj bardzo około, bardzo :)
Miłego weekendu życzę i pozdrawiam gorąco.
N.
Złym jak sam czart! Taaka wernisażowa fota i tak nie doceniona!
Treści się nie dopatrzyli, czy co!! Estetyka kadru: 5 kompozycja: 5 pomysł: 5 wykonanie: 5
A imię jego 195!
Przedświąteczny szał zakupów... zapakować?
198
---------- Post dodany o 08:05 ---------- Poprzedni post był o 08:04 ----------
@ Sabor: sporą wiarę pokładasz Waćpan we mnie, szlachetne to a zacne z Waszej strony :)
Dobre jest!Uwazaj bo dostaniesz propozycje sprzedazy tej fotki od jakiejs wielkiej sieci handlowej:-)
Boś Wielkie nadzieje rozbudziła w sercu mojem
droga Naraszah tym to 195 kadrem swojem :grin:
Saboor z Marnolasu
Za Saboorem 195, a i ostatnie 198 jest świetne. No wpaść na taki pomysł... super :D
@voovoo2: to byłoby coś :)
@Saboor: pięknie Waćpan rymujesz i nadzieję w mym sercu kreujesz, może jeszcze się uda, może ktoś jednak zagłosuje...? :)
@Bodzip: cieszę się, że się podoba :)
Jedna z niewielu "kolorowanek" co ma sens.No no.... .