Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Podoba mi się. Bardzo. I nie słuchaj Saboora :-P Autorytet się znalazł! :mrgreen: A ja wolę jak mnie chwalą :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez helmuth A ja wolę jak mnie chwalą :mrgreen: Mówiłem, nie słuchaj Saboora. On wszystkim przerabia, sam NIC nie daje. Pracuś jeden :-P
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówiłem, nie słuchaj Saboora. On wszystkim przerabia, sam NIC nie daje. Pracuś jeden :-P Każden jeden ma siakieś hobby, nie? Ty nimfy, ja Photoshopa:-P...
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Każden jeden ma siakieś hobby, nie? Ty nimfy, ja Photoshopa:-P... Jakie nimfy, jakie :shock: ... nimfoman jestem cy cuś ?
Bodzip, nie cycuś ale swojak:grin: Heniu fotki świetne.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Jakie nimfy, jakie :shock: ... nimfoman jestem cy cuś ? I to jaki!!:cool: pacz post #5630
Hmm, co się wykluje z zapłodnionej nimfy leśnej ? :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Hmm, co się wykluje z zapłodnionej nimfy leśnej ? :roll: Sabooor???????
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Sabooor??????? Drugi ???? :shock:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Drugi ???? :shock: No! A potem Saboooor itd. prawie jak goooogle. :mrgreen: