Mi system pozwala, wec zaplusuje Raniuszki. Piekne, szczegolnie pierwszy portrecik. Blisko byles? To chyba dosyc plochliwe ptaszki, w kazdym razie wedlug moich doswiadczen.
Wersja do druku
Mi system pozwala, wec zaplusuje Raniuszki. Piekne, szczegolnie pierwszy portrecik. Blisko byles? To chyba dosyc plochliwe ptaszki, w kazdym razie wedlug moich doswiadczen.
Dziękuję.
Byłem od nich. ok. 4m. Właśnie nie są płochliwe ale bardzo! ruchliwe. Na szczęście zlatują się graomadnie i można wybierać modeli. Problem w tym, że ciągle się przemieszczają w różne miejsca. I już od kilku dni nie widzę ich w tym miejscu i okolicach. Ale ptaszyny cudowne.
To jeszcze 2 maluszki na zakończenie tego "rozdzaiału"
Załącznik 230151
Załącznik 230152
Raniuszki tak zatrzymane w kadrze to piękny widok. System przeciwnie zły:evil:.
Tyran melancholijny. Załącznik 230160
Dzisiaj na spacerze znów się spotkaliśmy. Może się nawet zaprzyjaźnilismy. Zobaczyłem go jak leciał i pomyslałem to ten sam. Usiadł ok 100 m dalej. Kurczę ma dziwny zwyczaj siadania na niezbyt ładnych konstrukcjach . Podszedłem na ok 10 m od niego. Spokojnie dał się sfotografować. Jak już skończyłem odleciał. Muszę się jemu odwdzięczyć jakąś piersią kurczęcą. :grin:
Wystemplowałem koszmarny kawałek słupa.
Załącznik 230175
Siedzi na słupie ale obserwację baczną prowadzi, zasłużył na dobry kawałek drobiu.
Ladny.
Niestety one maja zly gust, a moze brak wyboru, tyle tego nastawialismy.
Jedyny pikujacy zimorodek jakiego uadlo mi sie mniej wiecej uchwycic pikuje z 4 drutami elektrycznymi w. tle. I to w "dzikiej" Guyanie francuskiej :roll:
https://images92.fotosik.pl/470/e9a26c8644372a99.jpg
parkowy rudzik