Wersja do druku
Daję ją w Twoje ręce, jako prezent dla Pani noszącej słoiki. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Daję ją w Twoje ręce, jako prezent dla Pani noszącej słoiki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Załącznik 176526 Nasze, czy sąsiadki - wszystkie piękne kwiatki :grin:
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Załącznik 176526 Nasze, czy sąsiadki - wszystkie piękne kwiatki :grin: piękna...
Cytat: Zamieszczone przez edorka piękna... ..jak najbardziej,
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Załącznik 176526 Nasze, czy sąsiadki - wszystkie piękne kwiatki :grin: Pewnie sąsiadki, :-P takie piękne kwiatki. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Pewnie sąsiadki, :-P takie piękne kwiatki. :mrgreen: Ona moja, codziennie podlewana i kochana :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Ona moja, codziennie podlewana i kochana :mrgreen: No wiadomo, sąsiadki się kocha :mrgreen: piękna róża
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Ona moja, codziennie podlewana i kochana :mrgreen: A jeśli się jeszcze do niej tulisz :-P to musisz być nieźle podrapany. :shock::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 A jeśli się jeszcze do niej tulisz :-P to musisz być nieźle podrapany. :shock::mrgreen: Wydepilowana :-P:mrgreen: