jakie tam mało widowiskowe, Ja tam takie widowiska mogę oglądać cały czas, cieszę się że w końcu foty wrzucasz:)
Wersja do druku
jakie tam mało widowiskowe, Ja tam takie widowiska mogę oglądać cały czas, cieszę się że w końcu foty wrzucasz:)
Właśnie pokazałeś małego ptaka w widowiskowy sposób :) Super!
Abir ma szybki palec...
---------- Post dodany o 20:12 ---------- Poprzedni post był o 20:11 ----------
... i małego ptaka...
---------- Post dodany o 20:13 ---------- Poprzedni post był o 20:12 ----------
Tylko powiązałem fakty :-) :-) :-D
zdecydowanie. śpiewa bardzo przyjemnie.
Trzciniaka łatwiej wypatrzeć, gdyż śpiewa siedząc na wierzchołkach trzcin. ten malec woli niższe partie trzcinowiska
zdarzało mi się, że śpiew ptaka synchronizował się z dźwiękami z magnetofonu i nie zdawałem sobie sprawy z tego, że trzciniaczek jest w pobliżu
---------- Post dodany o 20:15 ---------- Poprzedni post był o 20:13 ----------
cieszą mnie Wasze odwiedziny
No i znowu nie zepsuł foty. :cry:
Ptaszek śliczny.:mrgreen:
Małe sprostowanie - ptaszek nazywa się trzcinniczek. A zdjęcia świetne.
Cudne te małe mordki po prostu :D
Przyziemiająca sójka robi wrażenie.
A jak widać: małe ptaki - żaden wstyd :mrgreen:
Tak, Michał dał radę. teraz obaj będziemy zmagać się z tą "łatką" małego ptaka:mrgreen:
teraz, jak jest gorąco, to wrzucamy na forum zdjęcia zimowe dla ochłody lub ludzi bawiących się w wodzie
parafrazując pewne powiedzenie - ja też pójdę tą drogą:!:. ptaki "tańczą" z radości na widok niewielkiego deszczu.
w tym oczku wodnym nie bardzo miały już gdzie moczyć nogi
na ostatniej fotce tancerz podszedł za blisko i nie zmieścił się w aparacie. nie prostowałem coby go bardziej nie poobcinać. możecie sobie poużywać:grin:
500.
Załącznik 154755
501.
Załącznik 154754
502.
Załącznik 154756
503.
Załącznik 154757
Spoko wrzuta, nawet bardzo, szkoda faktycznie tylko tego ostatniego pocietego
pozdro
Na 500 się zaraz wypierdzieli :mrgreen:
Pysk mi się śmieje jak takie foty oglądam :D
Piękny popis taneczny :)
Jeśli ptaszor pił to samo co Ty, to nie dziw, że kręci takie piruety. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A zdjęć znowu nie spsułeś, ech... :cry:
No dobra, żeby nie było, że nie zaglądam. Zaglądam, oglądam, końtempluję i już wiem jak Ty te fotki robisz. Te wszystkie ptoki som wysztopówane i bez to Ci to tak gryfnie idzie ;) :mrgreen: Tu Cie mom :mrgreen:
Co to być wysztupowane ? Znaczy się schlane ??
Od dawna wiadomo, że foci kukiełki. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Czaple poi Rycerzem... i nosi ze sobą sprzęt grający, nic dziwnego że tańczą jak im zagra :)
mistrzoske foty panie, mistrzowskie...
Wypchańce znowu super hiper, tego mi brakowało :grin:
Abirze, brakuje mi już słów. Będę oryginalny. Zdjęcia baletowe żurawi są świetne ale mogło by być lepiej. Popracuj nad kadrami oraz obróbką. Na telewizorze 67 cali gubi się szczegół...
;-) :-D
mnie też
:mrgreen::mrgreen:
jo:mrgreen:
---------- Post dodany o 22:19 ---------- Poprzedni post był o 22:12 ----------
:mrgreen:
dzieki
zmotywowałeś mnie do dalszej pracy. :mrgreen:
Faktycznie czapla wygląda jakby tańczyła. Ciekawe, nie statyczne, zdjecia :-)
Powiem tak. Ciężko którąś fotkę wyróżnić bo wszystkie świetne ale 495 i 500 są cudowne. Gratuluje.
Nadrobiłem zaległości i w końcu poznałem sekret twoich fotek, wysztopowujesz..... no, no no ;)
Trzciniaczek i baletmistrz doskonale.
witajcie po dłuższej przerwie. dużo się dzieje u mnie, więc jeszcze przez jakiś czas będę bardziej nieobecny jak obecny.
bardzo miło wspominam spotkanie z rybołowem. Więc wracam do tego tematu, tym razem kadry z udanych nalotów
504.
Załącznik 156582
505.
Załącznik 156583
506.
Załącznik 156584
Cudowne ujęcia :). Gratuluję
506 jest boskie. Gratuluje.
Ale seria, klękajcie narody :)
hurrrra, abir znowu nadaje :mrgreen:
Pińcet sześć rzondzi :mrgreen:
Brakowało mi Twoich zdjęć. Mocne wejście po przerwie. Piękne po prostu.