Ostatnia wrzutka z tegorocznego salonu Le Bourget - 40mm system plot. RAPIDFire na bazie pojazdu Mercedes-Benz Unimog U2450.
Załącznik 153546
Wersja do druku
Ostatnia wrzutka z tegorocznego salonu Le Bourget - 40mm system plot. RAPIDFire na bazie pojazdu Mercedes-Benz Unimog U2450.
Załącznik 153546
Ciekawie pomalowany. Jak popatrzyłem na zdjęcie to pierwsza moja reakcja była taka że pomyślałem że coś chyba chyba zdjęcie nie do końca się załadowało. Hheheh.
Pojazd Rozminowania i Rozpoznania Dróg PRRD Shiba - MSPO 2011 Kielce.
Załącznik 153588
Zestaw ciekawy.
Jakoś nie rozumiałem i nie rozumię idei tzw. "miejskiego" kamuflażu - dla mnie on raczej demaskuje (czy to sprzęt czy to ludzi), a nie maskuje. Jakby jeszcze przy tym zestawie kolorystycznym był podobny do rodziny wzorów kamuflażu A-Tacs to jeszcze może byłby do zaakceptowania, ale taki powiększony Cadpat to nie...
Bo to jest miejski kamuflaż do miast po ataku jądrowym :-)
Też jestem tego zdania, dlatego został wrzucony.
Niestety chyba nic lepszego jak do tej pory nie wymyślono.
Z początkiem lipca odbył się w Bielsku-Białej jeden z największych zlotów pojazdów militarnych w Polsce, a mianowicie ''Operacja Południe''. Myślę, że warto zaprezentować co ciekawsze konstrukcje, które tam pokazano. Na początek jeden z kultowych motocykli produkcji byłego ZSRR - KMZ Dniepr K-650 w egzotycznym malowaniu.
Załącznik 153644
O ja cie...... chcem takiego...
Z ciekawości spytam, czy można coś takiego kupić w USA? Nie chodzi mi o prywatny import.
C.d. ''Operacji Południe'' - proszę wybaczyć przepały na focie, którą wstawiam, ale niestety nie posiadam lepszej. Nie zdążyłem sfocić tego sprzętu z innej strony, bo wkrótce znalazł się właściciel, który odjechał nim w siną dal. Zdecydowałem się wrzucić ten pojazd, bo jest raczej rzadko spotykany i mało znany (poza zainteresowanymi). Mowa o amfibii ŁuAZ-967M niegdyś produkowanej w Łucku (obecnie Ukraina).
Załącznik 153671