W przyszłym tygodniu nowy zoom już ma być wysyłany do testów do różnych redakcji. Info jest z zagranicy (Hong-Kong, jeśli dobrze pamiętam), więc nie wiem, czy dotyczyć to będzie również Polski.
Wersja do druku
W przyszłym tygodniu nowy zoom już ma być wysyłany do testów do różnych redakcji. Info jest z zagranicy (Hong-Kong, jeśli dobrze pamiętam), więc nie wiem, czy dotyczyć to będzie również Polski.
Ciekawe ile czasu takie testy zajmą?
Chętnie zobaczyłbym test AF z tym obiektywem w porównaniu do OM-D albo lustrzanki którejś Nikona, może nawet najlepszego D300s.
hej, pojawił się już test 18-55: http://brandonremler.blogspot.it/201...55mm-lens.html
Test to za dużo powiedziane.
w sumie tak, ale skoro tak to nazwał ;) na marginesie to jest pracownik fujifilm ;)
Wiem, że nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać... Ten aparat ma max. iso 25600 i w miarę użyteczne. Najdalej za dwa lata mz. (może prędzej) użyteczne iso będzie powyżej 100tyś, a te najmniejsze pewnie 400. Dokąd to wszystko zmierza... Był wyścig na MPix matrycy, krotność zooma (w hybrydach), teraz iso... Mnie to wogóle nie "podnieca"...
Bedzie wreszcie mozna fotografować o północy czarne koty w ciemnych bramach :wink: