Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Mam jeden pomysł na nagrodę pocieszenia. To byłoby trochę szalone, bo wszyscy uczestnicy musieliby wyrazić pisemną zgodę na publikacje, ale wyglądałaby to tak:
tak czyli jak? Hadesu nic nie widać
Nic nie widać :roll:
Miniaturki wszystkich zgłoszonych do konkursu zdjęć?
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Przecie widać - czerwonego iksa. :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
To że są przegrani to przez kalendarz... Rok olympusowy powinien mieć 24 miesiące albo nawet 36 :mrgreen:
Ruch wydaje takie kalendarze z kartkami na każdy dzień :p Tylko one są formatu A7 chyba ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Mam jeden pomysł na nagrodę pocieszenia. To byłoby trochę szalone, bo wszyscy uczestnicy musieliby wyrazić pisemną zgodę na publikacje, ale wyglądałaby to tak:
Koledzy twierdzą, że to nierealne... Spróbujmy? ;)
Szaleństwa nie widać :p
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
A ja nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. Czy można otrzymać więcej niż jeden kalendarz ?
Na razie jest po jednym na zamawiającego. Nie zamknąłem listy zapisów. Tak myślę około października/listopada zamknąć. Jak nie damy rady dobić do 300 zamówień to pomyślimy co z pozostałymi sztukami. Może przekazać jako upominki dla zwycięzców konkursów, albo przekażemy na aukcje WOŚP, jak to ktoś proponował. Na samym końcu jest rozdysponowanie dla chętnych, którzy chcieliby 2 sztuki.
---------- Post dodany o 20:45 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Poważnie? Nie widać? Bo to na forum modów poszło najpierw, a ja podlinkowałem. Przepraszam, już poprawiam.
---------- Post dodany o 20:48 ---------- Poprzedni post był o 20:45 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Miniaturki wszystkich zgłoszonych do konkursu zdjęć?
Masz nosa :).
Jeszcze raz sprawdźcie mojego posta. Poprawiłem go.
Jestem za. Każdy uczestnik konkursu będzie miał swój "drobny" udział. Miła propozycja. Głosujemy? ;)
I będzie ładna okładka i twórcy tych " ładniejszych " :-D fotek będą mieli swoje pięć minut. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
Gratulacje wszystkim zwycięzcom, wyróżnionym i wszystkim pozostałym którzy podjęli wyzwanie - ja szczerze mówiąc zdezerterowałem.
95 głosujących to nie za dużo, ale jak na ostatnie głosowania to chyba i tak sporo.
145 głosujący w Makro, 141 w Krajobrazie, 124 w Faunie i 114 we Florze. Jednak jest nas trochę aktywnych :).
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
Jak mówiłem już wcześniej - zamawiam w ciemno.
I życzę pomysłodawcom sprzedaży w ogromnym nakładzie, nakłaniajcie wszystkich znajomych do kupowania tego kalendarza. Wspierajmy naszą olkową, a jakże radosną i piękną, twórczość.
To limitowana edycja kolekcjonerska*.
---
*Poważnie.
Fajne.
Sporo zdjęć się powtarza, tak ma być? Nawet jeżeli tak to mamy obok siebie np. dwie foki dobasa w lewym górnym. Trzeba to ręcznie poprawić.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jestem za. Każdy uczestnik konkursu będzie miał swój "drobny" udział. Miła propozycja. Głosujemy? ;)
Tu nie ma głosowania. Tu trzeba zmusić wszystkich do wysłania odpowiedniego dokumentu.