3 załącznik(ów)
Odp: cissic - rozne moje zdjecia
Kilka zdjęć samej Marózki bez pleców kolegów ;)
11,12,13
fajne hobby, mój brat swego czasu kajakował, ja jakoś się nie wciągnąłem :) zapowiada się fajna relacja, 4 super
---------- Post dodany o 22:11 ---------- Poprzedni post był o 22:08 ----------
9, 10 i 11, rzeczywiście piękny szlak wodny i te 3 zdjęcia świetne.
Świetne. Spodobały mi się m.innymi 5, 9, 13.
świetne propagowanie spływów.
podoba mi się
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Kilka przedpołudniowych strzałów ze spaceru po lesie Kabackim. Wszystko oczywiście szkiełko OM
1,2,3,4,5,6
Nostalgiczne obrazy to szkiełko OMowskie daje, nie tnie żyletą ostrości po oczach. Używam czasem OM 50/1.4, a tu jakiego użyłeś ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Nostalgiczne obrazy to szkiełko OMowskie daje, nie tnie żyletą ostrości po oczach. Używam czasem OM 50/1.4, a tu jakiego użyłeś ?
Pierwsze to właśnie OM 50 f 1.4 a reszta OM 135 f2.8. Właściwie to nimi fotografuje na codzień. Czasem używam ZD 9-18, ale najcześciej mam podpięte wlaśnie manuale.
---------- Post dodany o 09:20 ---------- Poprzedni post był o 09:10 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
świetne propagowanie spływów.
podoba mi się
Jakoś tak wyszło. Kiedyś wiecej łaziłem po górach, ale aktualnie moich kumpli cieżko zmotywować do wyprawy. Troszkę jest to też trudniejsze logistycznie bo raz, że daleko a dwa na krótko się jechać nie opłaca. A kajaki można zorganizować zawsze i praktycznie wszędzie ;)
Jak zwykle jestem zachwycony.
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Jak zwykle jestem zachwycony.
Wielkie dzięki :) W tym roku zaliczyłem kilka spływów, w tym dwa chyba najfajniejsze - właśnie Marózkę i Wel. Polecam wszystkim, choć w przypadku tej drugiej tylko doświadczonym i lubiącym ciężkawe przeprawy kajakarzom.
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Wielkie dzięki :) W tym roku zaliczyłem kilka spływów
Troche sie z Toba poplywalo.