A ja się przyznam, myślałem, że k@czy robi se jaja - po co te schody pokazuje :grin::grin:
Wersja do druku
A ja się przyznam, myślałem, że k@czy robi se jaja - po co te schody pokazuje :grin::grin:
szczerze mowiac, to nie spodziewalem sie, ze ktokolwiek mialby trudnosci z rozpoznaniem tego samolotu... :) ale widocznie przesadzilem z kadrem ;)
na koniec pozegnanie z bombonierka i wariacja na temat. a wlasciwie to odwrotnie :D
i na koniec moje pierwsze zdjecie na tym forum sprzed dwoch i pol roku:
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1168927464
dobranoc :)
Ten B52 chyba w każdej pozycji jest jakby nie ziemski. Lecący w dół też sprawia niesamowite wrażenie.
cybernetyczny plemnik z szelmowskim usmieszkiem
:)
no to pozeganlismy plemnika ;)
teraz pora na cos bardziej klasycznego :
188.
...
dziekujac za kometarze i odwiedziny zapraszam do nastepnych :)
Bombowiec bombowy. :lol: Rzeczywiście jest nieziemski. Genialne zestawienie plaskatości z futurystyką. I świetne fotki.
Ostatnie rewelacja!!!
Świetny retro klimat, jak z filmu Pearl Harbor. Bardzo! Do galerii!!!
Za Wanilią :).
Gdyby to był Zero, to mógłbyś mówić, że to kadr z "Pearl Harbor".
Mnie ostatnie zdjęcie nie kojarzy się z wojną a to za sprawą huśtającej się dziewczynki na pierwszym planie, sielskości sceny dopełnia ten archaiczny samolocik i to prawie tak skutecznie, że słyszę jego dźwięczny silnik.
Huśtająca się dziewczynka... ja widziałam tam kobietę z transparentem żegnającym ukochanego, dlatego też zdjęcie zaklasyfikowałabym do tych wojennych.
Ktoś w galerii napisał, że wolałby większą go. Też jestem ciekawa, jak odbierałabym tą fotkę, gdyby postać na pierwszym planie miała więcej szczegółów.