Tamto drugie tez jest dobre.Troche sciemnic,odszumiec na krzywych pomieszac i jest takZałącznik 106807Nie wiem czy lepiej czy gorzej ale napewwno inaczej.
Wersja do druku
Tamto drugie tez jest dobre.Troche sciemnic,odszumiec na krzywych pomieszac i jest takZałącznik 106807Nie wiem czy lepiej czy gorzej ale napewwno inaczej.
Mirku, tym razem twoja wersja mi nie pasuje. Zgubiłeś niemal zupełnie odbicie ruiny w wodach Motławy- bez tego dół jest zupełnie do obcięcia.
U siebie widze to odbicie,nawet flare widze.Ale to moze byc jakas plama,nieistotne tutaj,bardziej o szum szlo.
No to tu masz jeszcze tak. Nie żebym chciał z Mirkiem w szranki stawać, ale w końcu pobawić się można ;)
Załącznik 106809
Ostatnie Twoje z Długiego targu bardzo fajne. A co do poprzedniego: exifa fakt nie przeczytałem, a nie pasował mi zyt wielki szum. Tylko że tu wyszły różnice między aparatami które posiadamy, a o tym nie pomyślałem.
Resztę to chłopaki Tobie skomentują, bo ja nie zamierzam z nimi polemizować, też dzięki nim coś umiem.:grin:
Chyba wyrzucę swój monitor przez okno...
czy też tak macie, że na ustawieniu do przeglądania zdjec nie da się normalnie funkcjonować bo oczy wypala??
Nie wiem, cały czas pracuję na laptopie i praktycznie nic nie zmieniam :roll:
Aczkolwiek drugi laptop czeka na przejęcie zadań obecnego, a matryca w nim jest do duszy, więc monitora będę musiał zacząć używać.
Wiedziałem Saboorku, kto jeśli nie Ty:grin: